Абе Лилето е пич и отговаря на всички извънземни описания ! А връзката с кораба майка е факт - от там и пращат шарен бобец ! Де да имах и аз такава връзка...де да бях космонафт !
Прати и на мен ! Аз не знам дали ще се радвам на постижението, но ще се радвам, че тоя прекрасен сорт не е заминал в коша. От името на всички бобови култури ще се радвам !На Амуня други женски персони му липсват Ех, тоя боб, нямам търпение да го сготвя и да пратя снимка на мама, да се радва, че най-накрая съм се научила да готвя
Прати и на мен ! Аз не знам дали ще се радвам на постижението, но ще се радвам, че тоя прекрасен сорт не е заминал в коша. От името на всички бобови култури ще се радвам !
Край ! Изгуби моето доверие ! Сега и твоя боб да покажеш, ще си мисля, че лъжеш.. Единствения вариант е да дойда да гледам, докато го готвиш и да дегустирам една-две чинии. Ама да не сложиш мръвки, ей !!!Като компромис може да го снимам и суров И да направя снимки "преди" и "след". Ако нещо се изложа, ще взема за "след" от нета
Край ! Изгуби моето доверие ! Сега и твоя боб да покажеш, ще си мисля, че лъжеш.. Единствения вариант е да дойда да гледам, докато го готвиш и да дегустирам една-две чинии. Ама да не сложиш мръвки, ей !!!
Аре едно състезание всеки да сготви нещо и да го снима.
Да видим хуз дюъ мен...
обаче като се точкуаме, ще се вземе в предвид и размера на пениЗа?
....
Абе хора, Уни не се е вяскал от снощи, дали е жив ? С това кръвно или е фърлил топа или е под грижите на дж-и пи-то на крейзи, дано е второто !
Най-вероятно изкарва пари от целувки
Да не фанеш някой херпес от много целувки :-o
Къдееееееееееее :lol:
Ми де да знам къде целиваш и как ги мляскаш :-o