Тая тема само й гледам брояча на постовете и не смея да почна да чета..
А графена не мога да го оставя. Заложил съм че до 30 години ще замени частично пластмасата, отчасти стоманата и ще се влага в асфалта. Въпрос на време е да стане по- евтино производствата му, с което ще падне и цената му.Оставете графена, вижте какво става с парите. Готви се дигиталния долар. Говори се за 2025-2030, но е много вероятно да е по-рано. Хартийките приключват и вече всичко ще е дигитално. Дори да дадеш заем на приятел и той ще се отчита. Да отидеш да работиш на частно няма как дигитално плащане . Колко още неща предстоят, свят ще ви се завие. Лудница е и странното, е че става с много бързи темпове, та мислете отсега и се гответе.
Те някои са си нулирани по рождение. Сегашните обстоятелства просто показват колко много овце има и колко малко вълци.Много хубаво обяснява левичарството и ресета тоя чичо:
Дали си на страната на "информаторите", или "деизнформаторите" все си на страната на овцете.Те някои са си нулирани по рождение. Сегашните обстоятелства просто показват колко много овце има и колко малко вълци.
Тва цялото нищо не значи. Страхлива глупост с претенции за дипломатичност. Няма грам стойност КЪМ ДНЕШНА ДАТА. Но ти не знаеш къде сме по часовника. Също, горното обобщение няма НИЩО КОНКРЕТНО. Така правят мързеливците, които искат да им е удобно и лесно с най-простото обяснение. Обръснати с окъмовият бръснач. Еваларка, бате, сипи, нарежи, бизнесчето да върви, семейството, и отгоре - в главата - съкращения и обобщения. Така удобно се живее, питай и христонев
--
Стойнеф, обясни ми как ти разбираш свободата? Ти свободен ли си? Ако не - какъв си?
Обясни ми и кое инфо е умно инфо? Ти явно знаеш, щом казваш, че еди кой си чете "тъпотии"?