От: Нормално ли е потребител от форума да ми иска 85 стотинки за определена задача.
Не не е нормално. 85 стотинки е подигравка. Или той не си оценява правилно труда или е някой 15 годишен А и зависи каква е услугата Сподели каква е услугата
От: Нормално ли е потребител от форума да ми иска 85 стотинки за определена задача.
Да, за да кажем, дали е нормално една услуга да струва толкова, трябва да знаем каква е.
Имаше качване на рецепти или публикуване на статии за по 10-20 стотинки.
Много зависи от услугата, а и от отношението към "работника".
Случвало ми се е да не изпращам проект за 0.05 лв., да 5 стотинки, но всичко беше, защото клиента реши, че иска една съвсем незначителна промяна, която ми отне около 3 часа, после пожела 2-ра, а на 3-тата му качих цената с 5 стотинки, като предварително знаех, че разполага с фиксирана сума в картата си, а проекта му трябваше спешно.
И така заради тези келешлъка и опита му да излезе тарикат, остана прецакан, а проекта после продадох за малко по-висока сума на друг човек.
Извод от историята, която не Ви засяга пряко: Човекът просто може да се е изгаврил с теб.
От тая тема разбрах, че неназован потребител е пискал да плати на зачервения dudi 85 стотинки за неназована услуга. В уравнението има толкова много неизвестни, че дори не си заслужава да се коментира.