Еми не знам човек, то като стане въпрос за събиране на форума, всеки си измисля обравдание..Август на Слънчака. Там нали е едно такова по-спокойно...
Тъкмо, че нандабандева ми е хвърлила око. Ще взема брашно и лубриканти за срещата с нея.Хубаво ще е да се видиме, да обмениме опит, а и някой и лаф за разчупване на леда. Какво мислите по въпроса
Наро се страхува и от неприятни срещи Тук всеки избухва и после става тъпо. да не им пука на хората. Без омраза, но с план за здраво прекарване с хубави спомени.Еми не знам човек, то като стане въпрос за събиране на форума, всеки си измисля обравдание..
Е ти изхаби половин торба брашно, няма да ти дойде Нанди без Петя, това не го ли разбра.Тъкмо, че нандабандева ми е хвърлила око. Ще взема брашно и лубриканти за срещата с нея.
Въобще. Коя е Петя, ще я обичаам и нея.Е ти изхаби половин торба брашно, няма да ти дойде Нанди без Петя, това не го ли разбра.
Никакви свинщини, последният път беше много ползотворно и приятно, след толкова години да се видиме на живо.Малко в стил "Посления ергенски запой'. Каквото стане, там си остава.
Трябва да има изпълнения.Никакви свинщини, последният път беше много ползотворно и приятно, след толкова години да се видиме на живо.
Аз съм полезна бактерия. Особено на събирания.Никакви свинщини, последният път беше много ползотворно и приятно, след толкова години да се видиме на живо.
Еми то въпрос на желание, сега се разрових из хронологията - https://www.predpriemach.com/thread...com-16-06-2017-г-от-20-00-часа-в-София.71289/Аз съм полезна бактерия. Особено на събирания.
Ами добре е да се хване лятото.Ебати сапуненият сериал, ама пак се организирахме.
Охооо крадеш запалки?Славчев съм 100% сигурен, че ще дойде, железарка е той, а и имам да му връщам една запалка