nandibandi
Well-Known Member
nandibandi??? Определено ще дойда.
Хах, не съм потвърждавала участие. Валодя си прави своеволия.
nandibandi??? Определено ще дойда.
Абе ти си вземи расото от абитиурентския бал за всеки случай.Нещо бюджетно, да няма скъпарски изпълнения, не сме тръгнали на модно ревю в Париж, а да се видиме, да обмениме опит.
Имаш ли гънки за всички
Малииии... И в мозъка ли имаш сланина?Мозъчни да, но за жалост не мога да ти дам, та да си имаш барем едничка.
Разбира се, че искам. Ела с лимузината, дето се потроши заради снежните топки. Ремонтирал си я вече, нали?А с мен не искаш ли ?
Ааа, пак нещо не съм разбрал, но не следа темата от начало, само от последните репорти в нея.Хах, не съм потвърждавала участие. Валодя си прави своеволия.
Нанда иска да дойде, ама я е срам, щото повечето хора не я знаят какъв грух е. Бясът по свинете не е опасен за хора, така, че аз ще се жертвам да я ощастливя, многократно. @nandibandi , айлъвя та ма (Ааа, пак нещо не съм разбрал, но не следа темата от начало, само от последните репорти в нея.
Първо съм азНанда иска да дойде, ама я е срам, щото повечето хора не я знаят какъв грух е. Бясът по свинете не е опасен за хора, така, че аз ще се жертвам да я ощастливя, многократно. @nandibandi , айлъвя та ма (
За теб винагиРазбира се, че искам. Ела с лимузината, дето се потроши заради снежните топки. Ремонтирал си я вече, нали?
Ще наддаваме на място И там ще ти трябва ремарке за лимузината Няма да се събере в купетоПърво съм аз
За теб винаги
Ако има ще се наложи да ги понапиеш малко. Горе-долу на 3-5 питиета всички сме еднакви простаци.Само да няма врътпрес специалисти, че не знам и аз какви кодери
Славчев съм 100% сигурен, че ще дойде, железарка е той, а и имам да му връщам една запалка
Няма бе. До август ще е каталясал Влерката, пък и ние ще се пишеп патрЕоти. даже може и да плати някоя сметка.На Слънчака не става, ще вземе да се появи Валерката, че и форума ще затвори
Нанда иска да дойде, ама я е срам, щото повечето хора не я знаят какъв грух е. Бясът по свинете не е опасен за хора, така, че аз ще се жертвам да я ощастливя, многократно. @nandibandi , айлъвя та ма (
Ако ще правиш цензура, то става ясно защо народа се е дърпал предния път.@Blinky ако ще правим среща, хайде да му разчистиш на този дечко тъпотиите, че така до никъде няма да стигнем.
Ако ще правиш цензура, то става ясноп що народа се е дърпал предния път.