nandibandi
Well-Known Member
nandibandi??? Определено ще дойда.![]()
Хах, не съм потвърждавала участие. Валодя си прави своеволия.

nandibandi??? Определено ще дойда.![]()
Абе ти си вземи расото от абитиурентския бал за всеки случай.Нещо бюджетно, да няма скъпарски изпълнения, не сме тръгнали на модно ревю в Париж, а да се видиме, да обмениме опит.
Имаш ли гънки за всички
Малииии... И в мозъка ли имаш сланина?Мозъчни да, но за жалост не мога да ти дам, та да си имаш барем едничка.
Разбира се, че искам. Ела с лимузината, дето се потроши заради снежните топки. Ремонтирал си я вече, нали?А с мен не искаш ли ?
Ааа, пак нещо не съм разбрал, но не следа темата от начало, само от последните репорти в нея.Хах, не съм потвърждавала участие. Валодя си прави своеволия.![]()
Нанда иска да дойде, ама я е срам, щото повечето хора не я знаят какъв грух е. Бясът по свинете не е опасен за хора, така, че аз ще се жертвам да я ощастливя, многократно.Ааа, пак нещо не съм разбрал, но не следа темата от начало, само от последните репорти в нея.![]()
Първо съм азНанда иска да дойде, ама я е срам, щото повечето хора не я знаят какъв грух е. Бясът по свинете не е опасен за хора, така, че аз ще се жертвам да я ощастливя, многократно.@nandibandi , айлъвя та ма
(
За теб винагиРазбира се, че искам. Ела с лимузината, дето се потроши заради снежните топки. Ремонтирал си я вече, нали?![]()
Ще наддаваме на мястоПърво съм аз
За теб винаги
Ако има ще се наложи да ги понапиеш малко. Горе-долу на 3-5 питиета всички сме еднакви простаци.Само да няма врътпрес специалисти, че не знам и аз какви кодери![]()
Славчев съм 100% сигурен, че ще дойде, железарка е той, а и имам да му връщам една запалка![]()
Няма бе. До август ще е каталясал Влерката, пък и ние ще се пишеп патрЕоти. даже може и да плати някоя сметка.На Слънчака не става, ще вземе да се появи Валерката, че и форума ще затвори![]()
Нанда иска да дойде, ама я е срам, щото повечето хора не я знаят какъв грух е. Бясът по свинете не е опасен за хора, така, че аз ще се жертвам да я ощастливя, многократно.@nandibandi , айлъвя та ма
(
Ако ще правиш цензура, то става ясно защо народа се е дърпал предния път.@Blinky ако ще правим среща, хайде да му разчистиш на този дечко тъпотиите, че така до никъде няма да стигнем.
Ако ще правиш цензура, то става ясноп що народа се е дърпал предния път.