Не съм краднал, моята се беше прецакала, питай Славчев, ако мислеш че те лъжа. Залагам на 30 киселяка от форума, че ще се сберемеОхооо крадеш запалки?
Не съм краднал, моята се беше прецакала, питай Славчев, ако мислеш че те лъжа. Залагам на 30 киселяка от форума, че ще се сберемеОхооо крадеш запалки?
няма да ти дойде Нанди без Петя
Стига майтапи, говорим сериозно за сбирка на форума септември месец. Само да няма пак пазарлъци коя дата, къде и т.н. Пуска се анкета и се гласува, пък който има желание ще дойде.Не вЕрвам на срещата да дойде друг педераст освен тебе, ама носи си все пак. Знае ли човек, кога ще му излезе късметя. Брашното за какво ти е? Да не се хлъзгаш под напора на тласъците? За обиране на луфта, както се казва.
Аз без нанда сланината не идвамСтига майтапи, говорим сериозно за сбирка на форума септември месец. Само да няма пак пазарлъци коя дата, къде и т.н. Пуска се анкета и се гласува, пък който има желание ще дойде.
Значи теб не те броим, клавиатурен герой.Аз без нанда сланината не идвам
Искам нанда пък. Ще дойда, ама да знам дали да вземам чувала с брашното питам бе.Значи теб не те броим, клавиатурен герой.
А с мен не искаш ли ?Много искам да се запозная с Петя. Това е най-яката мацка в тоя форум.
Нанда я направих звезда. Вярно, едра и сланинеста звезда, но все пак...А с мен не искаш ли ?
Едит: Blinky +Засега сме Kralev, waldes, Cross, nandibandi. До септември има още време, все пак се надяваме да се орагинизараме, че всеки си е зает.
В близките няколко дни ще се пусне анкета за място и час.Ама нека е Август. По-мирен е курорта, по-кротко е ....
nandibandi??? Определено ще дойда.Засега сме Kralev, waldes, Cross, nandibandi. До септември има още време, все пак се надяваме да се орагинизараме, че всеки си е зает.