Някой знае ли как да се свържа

Здравейте хора. Видях темата и понеже имам също проблем, се чудя дали има продължение. Има ли някакви варианти такъв човек да помогне. Има ли как да се свържа?

Имам контакт на един от тях, но не знам дали отговаря там все още. Ако искаш пиши на ЛС, за да не става публично достояние. Преди около 7 месеца ми бяха хакнали Инстаграм страница със около 13 000 последователи и успя да ми я върне.
Здравей! Аз научих за тези момчета наскоро и смятам, че могат да ми помогнат с проблем. Интересувам се дали можеш да ми помогнеш да се свържа с някои от тях?

Здравейте много много моля 👏 някои да ми помогне да се свържа със анархистите моля ви хора нуждая се от спешна помощ става дума за това че се опитват да ме съсипят психически и пред обществото направили са фалшив профил за мен не идин а няколко не само Facebook ами и в други платформи опитват се да ме саботирват и съсипват името ми игото ми обяснявам ви колкото по искрено и открито мога в момента за да ми обърнете внимание и помогнете свързвайки ме с Анархистите моля ви много ви моля спешно е моля ви

Имам контакт на един от тях, но не знам дали отговаря там все още. Ако искаш пиши на ЛС, за да не става публично достояние. Преди около 7 месеца ми бяха хакнали Инстаграм страница със около 13 000 последователи и успя да ми я върне.
Здравейте много много моля 👏 някои да ми помогне да се свържа със анархистите моля ви хора нуждая се от спешна помощ става дума за това че се опитват да ме съсипят психически и пред обществото направили са фалшив профил за мен не идин а няколко не само Facebook ами и в други платформи опитват се да ме саботирват и съсипват името ми игото ми обяснявам ви колкото по искрено и открито мога в момента за да ми обърнете внимание и помогнете свързвайки ме с Анархистите моля ви много ви моля спешно е моля ви

Много ви моля помогнете ми да се свържа с тях много ви моля
Наистина много е спешно
Нека стане така както мислите че е наи добре да разговаряме и да ме свържете, ще ви се отблагодаря само моля ви помогнете ми и от мен каквото искате

Не знам на колко години си но има няколко варианта за които се сещам:

• Дирекция "Киберпрестъпност" към ГДБОП се занимава с такива случаи. Можете да подадете сигнал на имейл [email protected] или на телефон 0885 525 545.

И за пореден път се убеждавам, че хората, които живеят повече офлайн и не си градят измислени виртуални образи, нямат тия проблеми. Колкото по-малко им пука за хората в интернет, толкова по-добре.

Прекомерната зависимост от виртуалната идентичност може да причини психични проблеми, свързани с тревожни разстройства, депресия и други свързани с употребата на интернет, водещи до емоционален дисбаланс. Ако се разпознават подобни състояния, нуждата от психолог е задължителна.

Горе