nostradame1
New Member
Здравейте хора. Видях темата и понеже имам също проблем, се чудя дали има продължение. Има ли някакви варианти такъв човек да помогне. Има ли как да се свържа?
Здравей! Аз научих за тези момчета наскоро и смятам, че могат да ми помогнат с проблем. Интересувам се дали можеш да ми помогнеш да се свържа с някои от тях?Имам контакт на един от тях, но не знам дали отговаря там все още. Ако искаш пиши на ЛС, за да не става публично достояние. Преди около 7 месеца ми бяха хакнали Инстаграм страница със около 13 000 последователи и успя да ми я върне.
Здравейте много много моляИмам контакт на един от тях, но не знам дали отговаря там все още. Ако искаш пиши на ЛС, за да не става публично достояние. Преди около 7 месеца ми бяха хакнали Инстаграм страница със около 13 000 последователи и успя да ми я върне.
Много ви моля помогнете ми да се свържа с тях много ви моляИмам контакт на един от тях, но не знам дали отговаря там все още. Ако искаш пиши на ЛС, за да не става публично достояние. Преди около 7 месеца ми бяха хакнали Инстаграм страница със около 13 000 последователи и успя да ми я върне.