Няма ли да има някаква форумна среща? Да си премерим ... клавиатурите

От: Няма ли да има някаква форумна среща? Да си премерим ... клавиатурите

Толкова голям форум си мисля, че ще има много желаещи и не можем се събра на една маса

Измислете как какво и ще отворим на есен един клуб в София само за срещи и с покани. няма да пускаме всеки, а с фейс контрол :)

Бих инвестирал пари в подобно начинание, предполагам и не само аз?

Ще се пуши ли?

Нямам нищо против дори и свирки да се правят в тоалетната, стига да няма извращения с китове...

Значи частен клуб е добре като идея, но още по добре е НПО или мозъчен тръст "Предприемач". Записвам се и ще идвам на всички сбирки с кубинска пура и сехретарка

Аз предлагам фейс контролът да е някой с по-либерални виждания за естетика - който успее да мине през вратата, да влиза свободно. Че Амунчо сигурно ще хвърля кебапчета в противоположна посока на заведението, за да заблуди нелицеприятните и телонеприятните му субекти.

Демек ще ги вкарва, сега сигурно ще засегнеш Амуна, че няма естетика, задава се голям сеир, ще си взема пуканките :rolleyes:

Re: От: Няма ли да има някаква форумна среща? Да си премерим ... клавиатурите

Толкова голям форум си мисля, че ще има много желаещи и не можем се събра на една маса

Ще има. Винаги е имало, но не сме правили. Ще е доста интересно. Айде ще видим и явно май админите трябва да вземат инициативата. Ок, ще го имаме за домашно. ;)

На мен ще ми е много мило и драго да видя хора, с които си пиша всеки ден. ;)

Re: От: Няма ли да има някаква форумна среща? Да си премерим ... клавиатурите

Бих инвестирал пари в подобно начинание, предполагам и не само аз?

Ето, имаме си и инвеситор. :) И то солиден. :) Ще се радва да видя @AMOUN на тази среща. ;) А и много други. :)

От: Re: От: Няма ли да има някаква форумна среща? Да си премерим ... клавиатурите

Ето, имаме си и инвеситор. :) И то солиден. :) Ще се радва да видя @AMOUN на тази среща. ;) А и много други. :)

Съгласен, но ако ще е под формата на акции и аз мога да съм един от инвиститорите, Халилуя

Мен ли ме бъзикате за тоя "фейс-контрол" :(

Аз сериозно се притеснявам. От недоволни, които ако не са с табелка на никът си ще дойда преобразена и маскирана. Защото съм си поствала тук снимката и е притеснително.

На една първа среща преди време, уж бях с добро поведение според скромните ми разбирания във форума, но една-две жени (на възраст) не бяха ми виждали явно снимките там, въпреки че бяха повече, защото имаше под-форум "фотография" и всеки си споделяше негови си лични без притеснения. Като ме видяха и попитаха: ти коя си? Аз замълчах, но другите ме издадоха: Каси!- и те отидоха в другия далечен край на масата. Беше ми много неудобно, нищо че с повечето останали се забавлявахме много ... Сега се сещам, че бях с някаква блузка отпред с "Че Гевара" и единия човек ми сподели, че не може да гледа революционери, и аз заради него отидох да си я обърна с гърба отпред, да не го дразня ;)

Но мисля, че чак специален клуб не е необходим. Освен, ако не се намерят и други спонсори, да не е прекалено ангажиращо. Иначе ми е мечта (и) Клуб да си имам (особено където се пуши)- с танцьорки, музика на живо (не чалга) и въобще готини хора! :twisted: но за сега си мечтая само 8)

От: Re: От: Няма ли да има някаква форумна среща? Да си премерим ... клавиатурите

Колко точно е "солиден"? Колко кила е, а? Да не се окаже, че двамата с него не можем да минем през вратата на заведението (клуба) и да се наложи да стоим заедно на входа. И важният въпрос в такъв случай е - ша са намери ли някоя добра душа, която да ни носи на входа бира и кебапчета за поддържане на калорийния баланс, за да знам дали да идвам.
Относно "бих"-то - такива условни наклонения са съмнителни. И аз "бих" се борила срещу убийците на бебета тюленчета, но засега го правя единствено по форумите.

Колко точно е "солиден"? Колко кила е, а? Да не се окаже, че двамата с него не можем да минем през вратата на заведението (клуба) и да се наложи да стоим заедно на входа. И важният въпрос в такъв случай е - ша са намери ли някоя добра душа, която да ни носи на входа бира и кебапчета за поддържане на калорийния баланс, за да знам дали да идвам.
Относно "бих"-то - такива условни наклонения са съмнителни. И аз "бих" се борила срещу убийците на бебета тюленчета, но засега го правя единствено по форумите.

Трябва и някаква "мотивация" все пак. Или да пИчели от този клуб инвеститорът. То веднъж се инвестира, но после кой ще го поддържа.
Аз предлагам мъжете да направят кастинг за танцьорките, а жените за бармани, сервитьори и евентуално групи, които ще свирят (не много силно).
Леле размечтах се, сякаш е възможно ... :clap:

Последно редактирано:

Колко точно е "солиден"? Колко кила е, а?...

amoun3.jpg

не е за пренебрегване :)

Е то като почнахте за кила и калории, направо си е бахти срещата. Сега аз ако сам 120 кила ама строен и спортен, дали има значение? Вратата ще ми е тясна и ще трябва да съм на терасата на заведението, ама самотен ли? Моля да се уточнят нещата за да няма нещастливи участници

Стига с тази София... давайте лятото един weekend на морето :) Както каза AMOUN може да се договорят някои добри условия с някое хотелче...
Няма да е лека организацията защото ще е обвързано с предварително плащане и така нататък... но определено ще е готино. А и всички редовни тук знаят, че примерно ако Банко се наеме да е касиера на идеята няма да има проблеми :) Даже имаме представители тук с хотели по морето можем да измислим нещо...
А може и хижичка по на високо :)

Стига с тази София... давайте лятото един weekend на морето :) Както каза AMOUN може да се договорят някои добри условия с някое хотелче...
Няма да е лека организацията защото ще е обвързано с предварително плащане и така нататък... но определено ще е готино. А и всички редовни тук знаят, че примерно ако Банко се наеме да е касиера на идеята няма да има проблеми :) Даже имаме представители тук с хотели по морето можем да измислим нещо...

А ехото отвърнало:
на моретооо, на моретоооо....

:)

По възможност южното, колкото по на юг толкова по-добре :)
Може и на палатки, ако някой мисли да спи?

Доколкото разбрах, притеснението е, да не минават двамата едновременно през вратата. Ако пък толкова е важно, да се държат за ръце ще направим широки врати.
Но тераса? Задължително ли е?

И така с претенциите, аз сама трябва да си пия, като крехка и необичаща състезания по надяждане ...
Но ще пляскам на победителите- обещавам!

Амон, ако е с такъв врат и гръб като на снимката е стряскащ! :-o но аз съм свикнала с брат ми ... 8) а и е хубаво да има някой всяващ респект на пияниците и досадниците.

Морето е далече :(
До тогава, я някой баннали, я друг се отказал от скука .
Какво беше за желязото ... докато е горещо :twisted:

За да не остана неразбрана:

Притесненията ми са дали двамата с Амоун поотделно/индивидуално/като самостоятелни бойни единици ще успеем да си прекараме нежните телосложения през ентранса. Особено след снимката... Не ми е толкова зор да минем двамата едновременно/ръка за ръка/интимно през портала.

Абе що ми пробвате кавалерските качества. Аз естествено ще ви дам път да минете през вратата, колкото и да е тясна, ще се опитам да ви набутам, нали съм кавалер! А ако аз съм по дебелия и не мина през врата контрола ще ви чакам на терасата да си погукаме! Кажете как може да съм измислил всичко, като не знам къде е срещата? Мноого ясно, аз съм вундеркинд и решавам судоко, докато се облекчавам в тоалетната :rolleyes:

Горе