Няма ли да има някаква форумна среща? Да си премерим ... клавиатурите

От: Няма ли да има някаква форумна среща? Да си премерим ... клавиатурите

За да не остана неразбрана:

Притесненията ми са дали двамата с Амоун поотделно/индивидуално/като самостоятелни бойни единици ще успеем да си прекараме нежните телосложения през ентранса. Особено след снимката... Не ми е толкова зор да минем двамата едновременно/ръка за ръка/интимно през портала.

Споко мац, снимката е отпреди 3 години.
сега реалността е коренно различна,
мога да направя блог със снимки преди и сега
и ще разцепя от продажби :)

Първия път като стъпих на сърфа и той потъна заедно с мен :)

Та така, ако имаш желание и хъс за няколко месеца можеш да станеш финнна като касиопея...

От: Re: Няма ли да има някаква форумна среща? Да си премерим ... клавиатурите

Баси спама, нерален. Дайте по същество. Какво предлагате? Освен големите туловища. :)
Недей така, просто се притесних, че съм над стандарта, но все пак ще дойда

Re: От: Re: Няма ли да има някаква форумна среща? Да си премерим ... клавиатурите

Недей така, просто се притесних, че съм над стандарта, но все пак ще дойда

Не си. Значи да те броим и теб, ако има някаква организация. Ама то ще се чуе, няма как. :)

Ако ще се записваме, може де ме броите и мен

Каква би била целта на такава среща ? Все пак повечето хора са тук за да правят бизнес / пари , а не приятели.

Не, че нещо, ама пари не се правят от хора единаци.

Трябва да познаваш винаги някой. Аз винаги съм ЗА нови запознанства. Никога не знаеш откъде ще изскочи нещо. А неща изскачат :D

Като мечка в гората например:)

Някой, ако има в момента около Лозенец, може да се присъедини към мен, докато обядвам.

Някой, ако има в момента около Лозенец, може да се присъедини към мен, докато обядвам.

Утре пътувам към лозенец, ако можеш да поизчакаш малко?

Утре пътувам към лозенец, ако можеш да поизчакаш малко?

"Пътуваш"? Аз имах предвид центъра все пак. Около Графа. Не околосветско пътешествие. Тъй или често съм там за обяд в делничните дни, така че :D

"Пътуваш"? Аз имах предвид центъра все пак. Около Графа. Не околосветско пътешествие. Тъй или често съм там за обяд в делничните дни, така че :D

Ама това жените, наистина все да им се дообяснява.

Човекът отговаряйки ти толкова късно, очевидно показва съжаление, че не е успял да дойде, за да обядвате заедно. И като реванш ти предлага уикенда да те води на Лозенец. По моренцето. Казваш на "приятеля", че спешно трябва да пътуваш и се опознавате колкото можете с един бъдещ инвеститор в Клуб.
След това, няма да е нужно, да има притеснения за спам или за недоволни, че тук не е сайт за запознанства. В което няма лошо де, но все пак да се спазва етикета и насоката на форума 8) Не знам само с Уни-уеб какво ще се разберете и да не ревнува много. Но не пречи, да минете през Първомай ;) Айде, Наслука от мен!

(извинявам се, ако има граматически и пунктуационни грешки- нека да се чете смисълът на изказването! моля)

[video=youtube;lzv4vno2o8I]http://www.youtube.com/watch?v=lzv4vno2o8I[/video]

Ей, не съм разбрала значи - аз разбрах, че трябвало да го изчакам в Лозенец. После се сетих, че има и села с това име. Ами, утре май няма да стане, че имам ангажименти, пък и на съквартирантът ми му щукна, че утре следобед или в неделя сутринта пътуваме за Югоизточна България.

Нищо де. То не се губи. Очевидно има интерес. Въпрос на време е, да се случат нещата и да се похвалите ;)

Пак намазаха мацките от другия форум :( мъка!

Тоя "съквартирант", да не чете форума и да се е усетил? Я, малко по-независимо го давай ;)

и аз обикалях днес там, ходих пеша да плющя дюнер от мимас със седем вида бял сос, беше отвратителен, седнаха на една пейка на попа до един кит
и кита се окашля и взе да се опитва да ме зарибява да съм станел член на близу.
та ако си видяла един готян пич днес фчерно с крокодил и бебешка количка аз бях!
А утре пътувам до другото лозенец.

...пътуваме за Югоизточна България.

ми ту!

Е, ако ни се засекат траекториите в Югоизточна България - кажи. Да знаеш, че ако видиш един кит в синя кола с десен волан с един субект от мъжки пол до кита, това съм аз.

В "Мимас" избягвам да ходя, но си взимам сутрин кафе от магазина срещу Мимаса, до автобусната спирка на Графа. Иначе по-скоро можеш да ме засечеш по обяд към Римската стена - "Руини".

Бе, не пишете така объркано бре!!!

На Графа няма автобусни спирки. На Графа са преобладаващо трамвайни. Кафето, ако си има име и е близУ до Попа се казва името.
А синята кола, каква марка е? Запорожец? Голфче? Миникупър-едва ли, не става за "кит".
НО засичането е много важно.
По коя магистрала ще пътувате и на кои бензиностанции ще спирате?
А иначе в Мимас правят най-яките арабски сандвичи, дюнери и `сичкото му :twisted: да не викам подкрепление. То може от пресолената мусака да е останал кофти вкус, но Мимасачиите не са виновни ;)

Автобусната спирка май се казва "Граф Игнатиев" - на нея спират 72, 76, 204, 604... Колата е голяма, за да ме побира. Не става дума за кафе, а за магазин за цигари, алкохол и пр., където продават кафе. Сутрин нямам време да вися по кафета, просто си взимам кафе пътьом.

Е, ако ни се засекат траекториите в Югоизточна България - кажи. Да знаеш, че ако видиш един кит в синя кола с десен волан с един субект от мъжки пол до кита, това съм аз.

В "Мимас" избягвам да ходя, но си взимам сутрин кафе от магазина срещу Мимаса, до автобусната спирка на Графа. Иначе по-скоро можеш да ме засечеш по обяд към Римската стена - "Руини".

Посетих мимас за първи път от около 4-5 години /може да бъркам с 1-2/ и не съм загубил нищо.
Руини? Не г ли продадоха собствениците преди година и сега е някакво друго или бъркам.

И да се пазиш ей, не ходи в Япония и в океана...

Посетих мимас за първи път от около 4-5 години /може да бъркам с 1-2/ и не съм загубил нищо.
Руини? Не г ли продадоха собствениците преди година и сега е някакво друго или бъркам.

Да ти кажа честно, не съм обърнала внимание как се казва сега, дадох го просто като ориентир за посоката. То май по това време на годината уловът на китове е забранен или бъркам? Дори и в Япония е безопасно.

Горе