За да не остана неразбрана:
Притесненията ми са дали двамата с Амоун поотделно/индивидуално/като самостоятелни бойни единици ще успеем да си прекараме нежните телосложения през ентранса. Особено след снимката... Не ми е толкова зор да минем двамата едновременно/ръка за ръка/интимно през портала.
Веднъж спечелих на един панаир състезание по надяждане с мекици - конкуренцията беше жестока :lol:
Недей така, просто се притесних, че съм над стандарта, но все пак ще дойдаБаси спама, нерален. Дайте по същество. Какво предлагате? Освен големите туловища.
Недей така, просто се притесних, че съм над стандарта, но все пак ще дойда
Каква би била целта на такава среща ? Все пак повечето хора са тук за да правят бизнес / пари , а не приятели.
Някой, ако има в момента около Лозенец, може да се присъедини към мен, докато обядвам.
Утре пътувам към лозенец, ако можеш да поизчакаш малко?
"Пътуваш"? Аз имах предвид центъра все пак. Около Графа. Не околосветско пътешествие. Тъй или често съм там за обяд в делничните дни, така че
"Пътуваш"? Аз имах предвид центъра все пак. Около Графа. Не околосветско пътешествие. Тъй или често съм там за обяд в делничните дни, така че
...пътуваме за Югоизточна България.
Е, ако ни се засекат траекториите в Югоизточна България - кажи. Да знаеш, че ако видиш един кит в синя кола с десен волан с един субект от мъжки пол до кита, това съм аз.
В "Мимас" избягвам да ходя, но си взимам сутрин кафе от магазина срещу Мимаса, до автобусната спирка на Графа. Иначе по-скоро можеш да ме засечеш по обяд към Римската стена - "Руини".
Посетих мимас за първи път от около 4-5 години /може да бъркам с 1-2/ и не съм загубил нищо.
Руини? Не г ли продадоха собствениците преди година и сега е някакво друго или бъркам.