Днес прочетох статия за непалски скиор линк
и в мен се породиха разни мисли
уважавай, не завиждай и никога да не казвам „аз искам“. Няма никакво „аз“, има само „ние“.
Според мен АЗ ИСКАМ, АЗ МОГА, АЗ ЩЕ ПОСТИГНА е ключово във всяко едно начинание особено за предприемачите!
Миналата година е 2013, а не 2012.
Пример за вредна мантра - последният ти абзац. Разтягане на локуми, завършващи с невярно съждение.
Миналата година е 2013, а не 2012.
Пример за вредна мантра - последният ти абзац. Разтягане на локуми, завършващи с невярно съждение.
Колега, те данните за 2013 не са излезли още, не знам какви русофилски медии вадиш, но в никъв случай Русия не е увеличила икономиката си с 50 процента за една година. Стига глупости, мислих че имаш икономическо образование, но уви лъгал съм се.
А щом мислиш, че са глупости - я кажи какво трябва е един предприемач? И що реши, че има невярно съждение, до сега в цялата тема виждам, че говориш неща, който са далеко от фактите, а аз съм говорил глупости. Защо, решаваш че това са локуми и глупости?
Изводът е само един, момче. Учи, учи и пак учи. Преди да пишеш.
P.S. Бербатов вкара гол от засада, така че ще ме извиниш - тук ми доскуча.
БВП на Русия се увеличава с по 2 трлн. всяка година, както се вижда от данните на Световната банка.
Нямам нищо против да смяташ, че Русия е четвърта дори, това няма значение. Въпросът ми бе не да им го мерим, а действително ли вярваш, че БВП определя кой е по-силен? А не БВП на глава от населението, да кажем (примерно), по който показател Русия е далеч по-назад от германците? Защото даде БВП на САЩ като пример преди началото на Първата Световна. Дадох ти контрапример.
Нямам нищо против да смяташ, че Русия е четвърта дори, това няма значение. Въпросът ми бе не да им го мерим, а действително ли вярваш, че БВП определя кой е по-силен? А не БВП на глава от населението, да кажем (примерно), по който показател Русия е далеч по-назад от германците? Защото даде БВП на САЩ като пример преди началото на Първата Световна. Дадох ти контрапример.
личното егоистично щастие?
Такова ми е желанието, защото не виждам смисъл да се продължава.
Ситуацията наподобяваше често срещана в "Двама мъже и половина". Чарли избъзика малкия с някой готин лаф и се оглежда щастлив и доволен, докато хлапето му отговори и Чарли разбира, че целият му лаф е отишъл на кино, тъй като малкият дори не е разбрал, че е бил избъзикан.
Така и тук. В опит да покажа колко е несъстоятелна тезата на опонента, че щом САЩ са надминали Англия по БВП в началото нa 20-ти век, то са станали по-мощни от нея, и виждайки, че опонентът е като кон с капаци и дори не чете какво му се пише, реших да го докарам сам до тази мисъл с примера за Германия и Русия. Че достигането на БВП на друга страна не означава, че тези страни са равни като икономическа мощ.
И когато доволен очаквах опонентът да напише: "прав беше, признавам" се оказва, че опонентът и бъкел не е разбрал от тези две форумни страници писане и брисане.
Е какъв е смисълът да продължавам да пиша? Или Чарли трябва да опита на по-детско ниво, или пък малкият трябва да порасне. В сериала ситуацията поне е смешна, докато тук си е чиста загуба на време.