Blinky
Owner
Обратното е. С мързела идва прогреса.Нали знаеш, с развитието на технологиите върви и развитието на мързела.
Обратното е. С мързела идва прогреса.Нали знаеш, с развитието на технологиите върви и развитието на мързела.
Аз съм съгласен,че има много свестни студенти и нестуденти,но когато попаднат в среда пълна с лъскави дискотеки,клубове,барове плакати на чалга звезди и всички съпътстващи забавления на подобни места те няма как да не бъдат повлиани от средата. А както сме учили от книгите и видеата на всички успели хора, средата е един от най-важните фактори за успеха или съответно за падението.
Студентски град трябва да е като един голям кампус пълен с университети, общежития,спортни обекти,паркове и библютеки. Който иска да ходи на дискотека, има достатъчно други места.
Ще има някой друг закачил се негов човек там, ама до там. Ако няма пари и контактите да си купи братята роми и още някой друг, не знам как ще му се получи. Всички ония, които ще му вярват, ще му гарантират на хората му бройка, която Волен успя да гарантира за неговите си - и той беше медийна звезда преди да влезе с АТАКА в парламента. Слави може би ще има повече, заради по-голямата маса симпатизанти.Аз не разбирам, @dalasweb наистина ли мисли, че Слави ще спечели изборите или само троли
Да, така е. Според мен пак ще е преначертано, но дано не съм прав. Кога реално идват новите избори? Есента?След карантината на изборите не забравяйте да гласувате за Слави!
Да, този му проект не върви много успешно, но какво да се очаква, телевизия не се прави лесно, не се пълни лесно и определено не се управлява лесно. Но определено смятам, че ще получи място в парламента, защото много хора виждат нещата както той ги вижда. Сега е много боен, с желание да се бори с неправдата, абсурдите, несправедлистта, и т.н., но ще видим каква песен ще запее след като влезе. Същото правеше и Сидеров, преди да стане безгласна фигура там, която малко или много започна да играе по начина, който е правилен там. За жалост явно е по-силно от всеки един отиващ там. Но поне е умен за разлика от повечето там да не кажа от всички.Славунчо няма как да спечели, но вероятно ще е трета политическа сила и нищо чудно да влезне в управлението, ще се съюзи и с ДПС за да докопа властта, защото телевизийката май не върви, гледам по една реклама има, трагедия!
След карантината на изборите не забравяйте да гласувате за Слави!
Виж файлът 18166
Няма нищо ново под слънцето. Всеки път нашите побеждават и плющят по другите.
Воленчо пак си изигра ролята и то безплатно. Всичко си му е по старому бастионите са турски!
Разбирате ли защо партията на Слави ще победи и ще размеси пластовете на партийната дружина.
Кервана си лае кучето върви.
пс.Само Слави да не приеме предатели от другите партийй при себе си!