Промяната трябва да започне личностно от всеки един човек. Не търсете проблема навън. Това което наблюдаваме днес е наследство от три поколения комунизъм.
Слави с неговото гнусно предаване има най голям принос за моралния упадък на българското общество.
Там децата, които насила взимат от семействата, ги ползват като се*с роби или ги дават на педалски приемни семейства, има купища доказателства за това. За извратените изроди от Западнала Европа трябва да им спуснем желязна завеса и да се допускат на Изток само с временна виза и едногодишно проучване до шесто коляно.Но имайки предвид, че в момента около 200 000 човека във Фейсбук членуват в група, според която държавата ще взима деца и ще ги праща в Норвегия, не виждам какво може да се коментира повече относно "матряла"
То май каквото и да дойде на власт, ще е сигурно в пъти по-добро от сега. Не знам защо така мисля, но някак толкова години на власт и в същото време да се върви назад, не е добре да продължава така. Според мен е редно ако ще и Мунчо от Долно нанагорнище да се пробва, защото то какво ли не мина и все нищо.Славуца е добър да прави шоу и простотии, представям си го ако управлява какво чудо ще е. Продуцентите, тия злобни клети човечета ще са по зле и от гестапо!
Представяш ли си го министър на вътрешните работи?Особено онзи дебил с рошавата коса е голям противяга
Има филм на ВВС по темата за отнемането на деца в Норвегия. "Тихият скандал в Норвегия" мисля, че се казваше. Като ми остане време ще го намеря и ще пусна линк.Тия доказателства в lentata.com ги пише, нали? Виждам, че руските хибридки за демонизация на ЕС и Европа работят много добре. Троловете са си заслужили рублите
То май каквото и да дойде на власт, ще е сигурно в пъти по-добро от сега. Не знам защо така мисля, но някак толкова години на власт и в същото време да се върви назад, не е добре да продължава така. Според мен е редно ако ще и Мунчо от Долно нанагорнище да се пробва, защото то какво ли не мина и все нищо.