Нящо ми липсва в тоя форум....

ReminD

Well-Known Member
Нящо е скучно последно време - спорове само между Лили Гагарин и Касиопея и то в стил бгмама. Спомняте ли си едно време какви теми имаше :twisted: толкова хейт, че админите и двамата не можеха да смогнат :p Някакви грандиозни теми с караници ми липсват в стил никс VS amoun или сещате се кой потребител, с много регистрации...

От: Нящо ми липсва в тоя форум....

Аман от критикари. Ами покажи как се спори де, че да добием челен опит. Какво да направя като моят опит е от бг-мама. Ти какво, появяваш се, пускаш някакъв варньенски рап, в който изпълнителите пцуват мйеко, и изчезваш.

Да, няма угодия на мъжете. Като има женски свади реват, че форума се е обърнал на бг-мама, като няма свади - ''нящо им липсва''. Последно?:)

Аман от критикари. Ами покажи как се спори де, че да добием челен опит. Какво да направя като моят опит е от бг-мама. Ти какво, появяваш се, пускаш някакъв варньенски рап, в който изпълнителите пцуват мйеко, и изчезваш.

Е това, че предимно следиш темата " предприемаческо разпускане" , а в останалото си време във форума се закачаш с касиопея, не значи, че само това в онази тема пускам и изчезвам, има си други теми, които си следя, оная тема не ми е приоритет и пиша 2 поста на седмица там, пък вие доволно си правите по 20-30 страници на ден, което няма лошо.

Всъщност не виждам защо "аман"-каш, като казвам истината, relax take it easy, темата не е с цел да се заяждам с тебе, ни най-малко, просто да си припомним по-старите кучета едно време какви сеири ставаха

И ония с многото регистрации преди година сам със себе си спореше в няколко теми и въвлече в калъбълъка сума ти и нищо неподозиращи :lol:

Е това, че предимно следиш темата " предприемаческо разпускане" , а в останалото си време във форума се закачаш с касиопея, не значи, че само това в онази тема пускам и изчезвам, има си други теми, които си следя, оная тема не ми е приоритет и пиша 2 поста на седмица там, пък вие доволно си правите по 20-30 страници на ден, което няма лошо.

Всъщност не виждам защо "аман"-каш, като казвам истината, relax take it easy, темата не е с цел да се заяждам с тебе, ни най-малко, просто да си припомним по-старите кучета едно време какви сеири ставаха

Аз бях иронична все пак, но ти явно не си схванал, затова се чувствам длъжна да го поясня, да не би случайно да се притесниш наистина, че си докарал нервна криза на една от бг-мамите :D Така че няма да е зле да се възползваш от собствения си съвет и да го даваш по-леко :) Не съм обръщала кой знае какво внимание на форумното ти участие, но съвсем бегло погледнато, май си най-вече политически ориентиран. Но вероятно политическият спам е по-възвишен от офтопичния спам :)

И там не пиша почти, само разглеждам
Ако се поразходиш малко из разделите, може да видиш, че имам повече ВАЖНИ теми, отколкото ти имаш в целия форум : )

Ако се поразходиш малко из разделите, може да видиш, че имам повече ВАЖНИ теми, отколкото ти имаш в целия форум : )

Ама ти си тръгнал да си "мериш" важните теми с бг-мамите ли :lol:

Без теб е по-скучно, relax, за всекиго има място тук

Амун яко му сипва на пича :D
Интересно дали му идват на момента или ги мисли

ReminD, обидена съм ти ША ЗНАИШ. Мен защо си ме пропуснал в разправиите с Касиопея? Или защото Blinky усърдно в една късна вечер изтри повечето неща :lol:

От: От: Нящо ми липсва в тоя форум....

ReminD, обидена съм ти ША ЗНАИШ. Мен защо си ме пропуснал в разправиите с Касиопея? Или защото Blinky усърдно в една късна вечер изтри повечето неща :lol:
Изпуснал съм сеир явно, това съм го пропуснал

От: Re: От: Нящо ми липсва в тоя форум....

Мба, сблъсъка тепърва предстои :D
Просто нещата бяха други в момента, иначе очаквайте пак екшъни. :)
Да, това беше брутален сблъсък на титаните. :)

ха-ха - този път някои не са си подготвили домашното :lol: и го дават по инерция, но със самочувствието на многознайки без необходимото уважение към старите кучета.

ReminD, не ме карай да се чувствам виновна. Има наистина недостижими върхове и ... титани :-o

Аз последно четох не толкова брутално и дълго, но имаше интересно диалогче между AMOUN и s1yf0x - страничка или две, но признавам стоях с ококорени очи и такава невярваща на това, което чета :twisted:

Нандито показва добри качества да влиза в безкрайни и безумни спорове. И обижда с патос :-o ... мен ме мързи и не ми се разправя ...

Но все пак се надявам да се случи нещо интересно, за да не ти е толкова скучно :)

От: От: Нящо ми липсва в тоя форум....

Нандито показва добри качества да влиза в безкрайни и безумни спорове. И обижда с патос :-o ...

Но за разлика от Касиопея, след това съжалява и се извинява за обидите, въпреки че те винаги са били предизвикани от още по-груби обиди. Не обичам просташко мерене на нещо си, но не съм и беззащитна жертва. Когато се налага ставам груба, но това е само в случай, че опонентът не възприема културното общуване, като средство за комуникация. С прекалено простите спирам да комуникирам - ако някой се е разпознал, да знае защо.:wink:

Горе