desoe
Well-Known Member
Пуснах сега едно постче в reddit, но реших да стартирам и тук дискусия, понеже и тук има доста интересни хора с интересни мнения. Копирам си поста едно към едно:
Има ли тук такива примери?
Това си е доста голямо решение, което сме взели, понеже направо мислим да си купуваме апартамент в СТЗ, тоест - доста сме сериозни.
Всички знаем масовото оплакване - София е пренаселена, всички вече искат в София и т.н.
С жена ми имаме професии, които ни позволяват да работим и от Каспичан, ако искаме, поради което решихме да напуснем София и да се заселим в по-малък, но по-уреден град (в случая - Стара Загора, тя е оттам).
Интересно ми е, дали тук има хора, които също са направили това - да решат да се махнат от столицата, за да живеят на друго място в БГ? Какво спечелихте от това? А какво загубихте? На мен лично ще ми липсват театрите в София, KFC, улица "Шишман", някое друго парти и някой друг концерт. Като изключим всичко това, нямам търпение да се махна от трафика в СФ и гъчканицата тук.
Има ли тук такива примери?
Това си е доста голямо решение, което сме взели, понеже направо мислим да си купуваме апартамент в СТЗ, тоест - доста сме сериозни.