От: Опитаха да убият Доган
Това са сухи тренировки според мен. След излизането от политиката кой ще му позволи да си харчи така така крадените пари? Ще си го набележи някой. В най-добрия случай я затвор, я анално преживяване. Много бандитска история в това и предишните 3-4 правителства. Мутирте тях, те нас и те така.
И този къв атентатор бе. Шибан копелдак с досие, брат му е гей-актьор. Сега сигурно е гордоста на семейството си. Брат му колкото и жалки конкурси да спечели никога няма да има неговата слава, освен ако не предприеме нещо по-дръзко. Явно толкова им е мозъка и на тия.
В цялата история ме дразнят няколко неща, който вероятно и на вас са ви направили впечатление и то мега негативно:
Първо. Колзетните ни медии си го раздухаха като атентат, преди да го помислият, че идват избори, че електората му се разпада, че атента не се прави с газов пистолет, че оня друсък с пистолета има досие и пак е допуснат. Но гладна мечка хоро не играе нали? Всяка медия го представи така, че да излезе скандално и като атентат. Плиткоумни кретени. И вас да ви кръцнат субсидиите.
Второ. Голяма новина. Няма що. Човек, който на никой нямаше да липсва игра в зле направена от него постановка, в която никой не повярва, че е истина, освен на фанатизираните-промити мозъци в залата. Но и те знаят, така, че остава ... никой. Прекъсват предавания, спират реклами, за да дадат тази кретения. И каква аматьорщина. Злета на н-та степен. Да беше му направил един дудук по-интересно да стане. И без това стана баща на нацията с мръсното си управление, ако мога и така да го нарека.
Трето. Защо хората споделят глупости в соц. мрежи и сайтове? Какво подяволите целят? Да намерят недоволството и мнението на другите? Много жалко, докато го правеха днес, успяха да загубят един ден в живота си с тази глупост. Да, всяко време отделено за тези нещожества е загуба.
Четвърто. Какви следствия, какви пет лева ще правят нашите? Малко ли престъпления има, че точно това ще проучават? Кретен без ясно съзнание и подкупен, газов пистолет без пълнител, умираща партия и лидер-мушеник и шарлатанин. Алллоооо, Корейшио, да ви го натакова слон. Пък и токувиж и акъла ви дойде, че това смърди и не става даже да влезе в процедура за разследване.
Пето. Не го гледах, не ме интересуваше. Но зърнах за миг как някаква банда изроди-резняци, може би, налагат някакво момче на пода. Това ми били представители на партията, че и на народа. Абе от коя пумийна яма и вие сте излезли, че и правосъдие ще раздавате. Утре и вас така ще ви маризят по улиците, защото щом се налага саморазправа, тя ще е както от тях, така и за тях. Безсмъртни няма. Поне историята позвава един, ама пак не е сред нас. Управляват ни некви псевдо хора. Да те снимат как биеш човек в безпомощно състояние. Звезда, да кацнеш на негърски дано.
Шесто. Каква е тази охрана некадърна. Мани, че не се били включили в спирането на младежа, няма проблем - това са го отиграли. Евалата, 2те им мозъчни клетки са запомники какво да направят по сценарии. Но после....защо не го изведоха веднага. Момента с медиите и ритниците мисля, че беше малко излишен. ЩО за професионална охрана е това. Банда кретени, които не могат да разберат какво се случва около тях. Ама така е като са те утряли по главата. Стигането до 2 фунциониращи мозъчки клетки е изкуство в техните среди. Едната е за баланс, а другата пълни информация, използва я и я освобождава за друга. За това, не ги карайте да помнят кой е, примерно, краля на кор ен рола, защото няма да знаят какво да правят с казанчето след като свършат голямото разтоварване на самосфала.
Това е. Циркът мъст го он, идват избори. Тепърва ще се нагледаме на кретении. Утре сигурно Станишев ще го налапа на Яне-то. Нещо като на Догана, ама със сериозне мъжки инструмент.