Desisslava Dimitrova
Active Member
От: Re: От: Орифлейм и Ейвън - реален доход или пирамида?
Според мен този, който реши да пише темата, трябва да даде някакви реални примери как е успял в този бизнес. Защото жената, която ми изпрати офертата, явно разбира от маркетинг и знае как да омае хората. Но, понеже аз съм Тома неверни, реших да я проверя в нета. Написах й името и компанията, излязоха доста клипове как да търсим клиенти, как да продаваме във фейсбук и другите социални мрежи. Под видеото имаше линк към нейн блог и фейсбук страницата й. Оказа се, че блогът й вече го няма - изтрит е, а фен страницата - с няколко публикации колко е добра компанията. А в клиповете друго проповядваше. Даже имаше уебинар как да продаваме във ФБ.
Явно си търси пчелички, които да й заработят печалба.
Има теми, дори мисля, че са и в тази секция. Но като цяло съм забелязал, че потребителите тук не гледат с добро око на подобен тип бизнес модел, а това е така поради многото такива "добронамерени" фирми, които се опитват да те вкарат в някакви системи, от които няма измъкване. За съжаление от това, което съм видял, за малко мога да кажа, че стават. Имаше дори и страница във Facebook, спаси приятел - не препоръчвай MLM или нещо такова беше. И дори ма беше за конкретна компания.
Аз нямам опит, за мое щастие може би, но някой, който има поглед отвътре, ще се радвам да драсне някоя друга тема по този повод. Естествено, ще се радвам ако дава и утвърдени бизнеси за пример, а не някакви пирамиди, които последно време нон стоп изкачат. Аз бях офертиран от една за тази година.
Според мен този, който реши да пише темата, трябва да даде някакви реални примери как е успял в този бизнес. Защото жената, която ми изпрати офертата, явно разбира от маркетинг и знае как да омае хората. Но, понеже аз съм Тома неверни, реших да я проверя в нета. Написах й името и компанията, излязоха доста клипове как да търсим клиенти, как да продаваме във фейсбук и другите социални мрежи. Под видеото имаше линк към нейн блог и фейсбук страницата й. Оказа се, че блогът й вече го няма - изтрит е, а фен страницата - с няколко публикации колко е добра компанията. А в клиповете друго проповядваше. Даже имаше уебинар как да продаваме във ФБ.
Явно си търси пчелички, които да й заработят печалба.