Desisslava Dimitrova
Active Member
От: Re: От: Орифлейм и Ейвън - реален доход или пирамида?
Според мен този, който реши да пише темата, трябва да даде някакви реални примери как е успял в този бизнес. Защото жената, която ми изпрати офертата, явно разбира от маркетинг и знае как да омае хората. Но, понеже аз съм Тома неверни, реших да я проверя в нета. Написах й името и компанията, излязоха доста клипове как да търсим клиенти, как да продаваме във фейсбук и другите социални мрежи. Под видеото имаше линк към нейн блог и фейсбук страницата й. Оказа се, че блогът й вече го няма - изтрит е, а фен страницата - с няколко публикации колко е добра компанията. А в клиповете друго проповядваше. Даже имаше уебинар как да продаваме във ФБ.
Явно си търси пчелички, които да й заработят печалба.
Има теми, дори мисля, че са и в тази секция. Но като цяло съм забелязал, че потребителите тук не гледат с добро око на подобен тип бизнес модел, а това е така поради многото такива "добронамерени" фирми, които се опитват да те вкарат в някакви системи, от които няма измъкване. За съжаление от това, което съм видял, за малко мога да кажа, че стават. Имаше дори и страница във Facebook, спаси приятел - не препоръчвай MLM или нещо такова беше. И дори ма беше за конкретна компания.![]()
Аз нямам опит, за мое щастие може би, но някой, който има поглед отвътре, ще се радвам да драсне някоя друга тема по този повод. Естествено, ще се радвам ако дава и утвърдени бизнеси за пример, а не някакви пирамиди, които последно време нон стоп изкачат. Аз бях офертиран от една за тази година.![]()
Според мен този, който реши да пише темата, трябва да даде някакви реални примери как е успял в този бизнес. Защото жената, която ми изпрати офертата, явно разбира от маркетинг и знае как да омае хората. Но, понеже аз съм Тома неверни, реших да я проверя в нета. Написах й името и компанията, излязоха доста клипове как да търсим клиенти, как да продаваме във фейсбук и другите социални мрежи. Под видеото имаше линк към нейн блог и фейсбук страницата й. Оказа се, че блогът й вече го няма - изтрит е, а фен страницата - с няколко публикации колко е добра компанията. А в клиповете друго проповядваше. Даже имаше уебинар как да продаваме във ФБ.
Явно си търси пчелички, които да й заработят печалба.