Torbalan Trolski
Well-Known Member
Бакши пак си дудне дълбокомислени несвързани с нищо мантри
Е, това е несериозно. Вие продължавате да изкарвате тоя вирус ебати чумата... Нямам сили вече да повтарям казаното от всички експерти... Страхувайте се! Много е страшно!!!Браво бе, погреба ми близките с това изказване! Ти не цениш ли човешкия живот?!?
Не се бях замислил, но явно той е в основата и разбира се моя човек богослова Волен, който вече е безсмъртен!
Я па тоя гламар!Такива като чакрата само затвор може да ги спре.
Кога излизаме на протест? За кога насрочихте следващата дата? С маски или без? Ако го направим онлайн протеста, няма да ни трябват маски!Не, чума е! Страхувайте се! Хулете разхождащите се, бийте кихащите! Няма преборване, умираме, краят е близо... Ах, ах, ах
леле-мале страх! Всички ще умрем
Това е 'чехльо'.Не, чума е! Страхувайте се! Хулете разхождащите се, бийте кихащите! Няма преборване, умираме, краят е близо... Ах, ах, ах
Кога съм оплакала от липса на витамин Д, бе сополо ди тути сополи? Аз съм на село. Когато не съм на компютъра (работя онлайн), съм на чист въздух и слънце. Ти стой затворен при мухъла, па се пази от мнимия грип и си дишай вонящия дъх от маската.коят' виси по цял ден у нетЯ, пък се оплаква за загубения витамин Д.
.info са ми любимите авторитетни източници на информация след .org, .NET, .xyz и тем подобни. Да не забравяме и ФБ групите, както и селския седенки - много заплетени конспирации са се разплели на село, и има защо!
Ми има си начин да опровергаеш инфото, бе мен - чекваш посочените в статията източници. Аз така направих оня ден за Noke, който не кликал на определени домейни..info са ми любимите авторитетни източници на информация след .org, .NET, .xyz и тем подобни. Да не забравяме и ФБ групите, както и селския седенки - много заплетени конспирации са се разплели на село, и има защо!
Беш под юрганчето, че вируса идва да те изяде! И да се забрадиш непременно!СКАНДАЛ в Narod.bg: Предлагат пари, за да запишат покойници за жертва на вируса! Кой печели от раздуването на жертвите? - Narod.bg
Дали управляващите не нагнетяват изкуствено страх и паника у хората, за да стоим под ключ, докато те вършат някакви техни машинации? Изглежда като брътвеж на конспиратори, но само на пръв поглед, проучи Narod.bg. Оказа се, че има достатъчно сигнали за фалшиво надуване на броя на заразените и...narod.bg
Чудя се това аки как никой не го е пуснал още...