Първо никой не отрича съществуването на семейство коронавируси. Има и при котките. Котаракът ми май го кара в момента.Добре де, разбирам, два лагера има тук. Но има ли наистина един човек, който си мисли, че НЯМА такова нещо като коронавирус? Смисъл, че всичко е лъжа и измама.
Първо никой не отрича съществуването на семейство коронавируси. Има и при котките. Котаракът ми май го кара в момента.
Казах многократно, че аз мисля, всъщност, сигурна съм, че няма коври 19. Вероятно има най-обикновен коронавирус, какъвто е почти всеки грипен вирус, но в много по-лека форма. Всичко е лъжа и манипулация. Щом дават на ръка по 1800 лв на близките на починалите, за да ги пишат коронобастисани - сметай.
И понеже театрото у нас е толкова халтурно, та чак е обидно да се коментира, ето как изглежда щведската принцеса София в стокхолмска болница:
Тия от нашия наци театър играят неква пародия на Чернобил в същото време. Скафандри, карантини, ба... си мамата
Добре де, разбирам, два лагера има тук. Но има ли наистина един човек, който си мисли, че НЯМА такова нещо като коронавирус? Смисъл, че всичко е лъжа и измама.
Е, недей така, че ги разстройваш, де! "Дефицит на чували за трупове" - това им действа успокояващо.но сме много тези, които смятат, че не е толкова опасен, колкото всъщност го представят.
Какво трябва да стане, за да е по-опасен и каква е гаранцията, че утре няма да мутира кофти и да почнат да измират здрави хора? Тогава вие ще се покриете като ни лук яли, ни мирисали, както и леПиларо не се е покривал за остроумничещите си прогнози у ШвецияТА.но сме много тези, които смятат, че не е толкова опасен, колкото всъщност го представят.
Сега убеди ли се поне, че на някои IQ-то им е колкото номера на обувките?Добре де, разбирам, два лагера има тук. Но има ли наистина един човек, който си мисли, че НЯМА такова нещо като коронавирус? Смисъл, че всичко е лъжа и измама.
Обаче ти знаеш, че е много опасно. Баси си и логиката ...Няма как да знаеш нещо колко е опасно, като е НЕПОЗНАТО
Какво трябва да стане, за да е по-опасен и каква е гаранцията, че утре няма да мутира кофти и да почнат да измират здрави хора? Тогава вие ще се покриете като ни лук яли, ни мирисали, както и леПиларо не се е покривал за остроумничещите си прогнози у ШвецияТА.
Няма как да знаеш нещо колко е опасно, като е НЕПОЗНАТО. Имаш просто някакви насоки, които са тенденция - хората с хронични болести имат много по-голям шанс да починат, ако ги лепне вируса. Назад съм писал колко са тия хора в България. Там някъде мисля, че темата за това е изчерпана.
Сега убеди ли се поне, че на някои IQ-то им е колкото номера на обувките?
За да стане по-опасен, трябва да имаме обикновен сезонен грип като SARS. Гаранция, че утре няма да мутира ти дава пълната липса на доказателства, че изобщо има коври 19. Утре ЩЕ умират здрави хора, както и вдругиден, както и всеки божи ден. Просто ще ги пишат жертви на коври, при които вирусът е причинил тежка мозъчно-черепна травма.Какво трябва да стане, за да е по-опасен и каква е гаранцията, че утре няма да мутира кофти и да почнат да измират здрави хора?
Мен като цяло не ми дреме, а страхът точно от това е в най-ниски количества. Писането във форума не ми е начин №1 за контрол на кортизола, за разлика от доста голяма част от тукашните писатели.Ти специално може да умреш и без да мутира - от страх!
Не трябва да пипаш котлонът, за да се увериш, че пари. То и за това се нарича превенция.Обаче ти знаеш, че е много опасно. Баси си и логиката ...
Мен като цяло не ми дреме, а страхът точно от това е в най-ниски количества. Писането във форума не ми е начин №1 за контрол на кортизола, за разлика от доста голяма част от тукашните писатели.
Избрал съм си да приема случващото се (щото и да се перча като бесните тетки пред екрана - файда нула) и си тренирам двуразово (отделно по 10-тина избягани километри през 2 дни), възобнових си по-редовното четене, понеже имам повече време, сетнах си цел в Goodreads за карантинните месеци, бе въобще - чувствам се чудесно.
Да не говорим, че в 21 век, ежедневието на всеки е толкова забързано, че в голяма част от случаите хората са бърнаутнали и тия няколко месеца пауза, ще се отразят супер върху продуктивността, а и ще имат така желаното винаги време, да се погрижат за визията си (и в двете посоки ).
Обаче ще е тегаво да заразя дядо ми, примерно, който е с астма, щото всякакви болежки ги прекарва тежко, а и заради други проблеми през последните месеци, е с доста поразклатен имунитет.
Всеки има по поне един такъв роднина, но явно са малко хората, които биха си жертвали някоя друга заплата, за да им е жив и здрав.
Не трябва да пипаш котлонът, за да се увериш, че пари. То и за това се нарича превенция.
Решил съм да имам една идея повече вяра на лекари (най-вече чуждестранни), които това им е професията, вместо на форумните разбирачи. Надявам се, като се разболееш ходиш на лекар, не пишеш тук или в бгмама.
То цялото е бисер до бисер, ама това пък е и признак на деменция. Чичеее, мнооог зле работата при тебе.Второ - къде съм броил трупове или всявал паника - пак не разбрах.
Лепиларо, като се извиниш, че сбърка за Швеция, тогава ще си в позицията да поставяш диагнози.
Вече писах по-горе, кой от вашата секта е адекватен, ама за твоя жалост, ти не си в това число.