https://www.predpriemach.com/threads/Отворено-писмо-от-Ивелина-Каменова-до-министъра-на-Здравепоазването.61243/page-5
Нека другите да преценят, напомняш ми на флатъртърите: "ние само питаме, задаваме въпроси... " - Доктора ти обяснява надълго и нашироко, ти не вдяваш, казваш: "добре, АМА ТОВА.. ама ОНОВА..." и хайде пак отначало. Не мога да разбера с какво самочувствие влезе в 5 странична тема спор с човек, който е учил годони, за сметка на теб, която се образоваш от youtube конспиративни видеа.
Всъщност, все тая какво смяташ, след като не си компетентна по темата.
Нека другите да преценят, напомняш ми на флатъртърите: "ние само питаме, задаваме въпроси... " - Доктора ти обяснява надълго и нашироко, ти не вдяваш, казваш: "добре, АМА ТОВА.. ама ОНОВА..." и хайде пак отначало. Не мога да разбера с какво самочувствие влезе в 5 странична тема спор с човек, който е учил годони, за сметка на теб, която се образоваш от youtube конспиративни видеа.
А в БГ-болниците е пълно с точно такива надути пръчове, които прикриват жалката си некомпетентност с арогантно поведение и обиди и затова хората ги бият или ходят по врачки. Пак ти съдират кожата без да те лекуват, само че отношението е по-вежливо.
Докторе, аз не твърдя че съм лекар - аз задавам въпроси. Вие твърдите, че сте умен и сте учили много - как пък не научихте, че неврастеничното и истерично поведение е признак на слабост, а когато имаш аргументи трябва да си силен, нали? Та, силен ли сте или просто сте невъзпитан се пита в задачката?
Не смятам, че схемите на прием на ваксините са ''индивидуален'' подход, защото не са насочени към индивидуалните особености на пациента, а към заболяването. Не държа на отговор - не ми се общува с простаци. В бг мама може да ми обяснят същото малко по-възпитано и културно.
Всъщност, все тая какво смяташ, след като не си компетентна по темата.