@nandibandi аз си направих труда да изгледам видеата. Преди да изгледам видеото съм си мислил тези неща и признавам, че имат логика и с много неща съм съгласен, обаче правителствата по света и медиите много сериозно ни облъчват и е нормално хората да се притесняват.
Разбрах твоята тези и я приемам, но бих искал да те попитам - все пак, въпреки всичко, какво мерки вземаш и какво правиш в бита си?
Също още няколко въпорса ми изникват към теб:
- В Англия кралицата реши да НЕ предприема кризисни мерки и ги остави да си живеят нормално. Точно така както човека от видеото твърди, че е било правилно, а ние грешим. Но към днешна дата резултата е, че в Англия пламва вируса, има много болни и рязко наложиха извънредно положение, защото болниците не могат да обхванат всички пациенти. Може доктора да е прав, но БатеБойко знае, че болниците не могат да поемат всички болни и се опитва да тушира. Какво мислиш по този въпрос?
- След преки мнения на познати в Италия - хората там са подходили както подхождаме ние и ти конкретно. Много време не са били предприемани мерки и сега се налага да избират кой да е на апарат за дишане и кой да умре. Като и Ако стане и тук така и няма предприети мерки, а си живеем нормален живот, както казва доктора от видеото, после той или може би ТИ или двамата заедно ще отидете да казвате кой да живее и кой не? Ако звуча малко нападателно, се извинявам и не е нарочно, така е прозвучало.
Но ми е интересно да чуя мнението ти.
Аз лично (може би като зомбиран) реших да огранича контактите си почти до минимум, защото работата ми го позволява. Но в обозримо бъдеще ще се разбере коя теза е била правилната. Но държа, ако не си права за нещо, накрая като теглим чертата, да си го кажеш. Аз се занимавам със строителство и с интерес наблюдавам на обекта всички работници. 50/50 са. Или отказва да идват, или казват, че това са глупости и държат да си работят. А един строителен обект е гъмжило на бактерии. Та с имтерес ще го следя като експеримент и ще видим резултата. Ако излезе, че не съм бил прав, даже с радост ще кажа, че доктора от видето се е оказал прав.