SoloContraTutti
Well-Known Member
Вече съм 100% сигурен, че съм я виждал като ходи да прегръща дървета, откъдето черпи енергия, 'щото има заговор и дупчат всичката храна с химия, за да ни облъчат!Нанди, ключов въпрос, ти веган ли си?
Няма такива щрауси, чуек. Пита те нещо - отговаряш му, то заравя главата някъде другаде и почва да си чопли някаква негова тема. А по-рано писа, че споровете протичали с аргументи... Големи сте палачинкаджии, ебаси... Като не можеш да отговориш - мълчиш, а не ставаш за смях. Един-двама да са ти го казали - ОК, объркали са се, 'ма то тук 20 човека на това мнение, трудно ще уличиш форумен заговор срещу твоята (мало)важна персона.
Пишете за Англия, нали в един момент сте вярваши в политиката им срещу вируса? Защо толкоз' рязко сменихте плочата, като се окопаха и те за 20 дни?
Вижте и Холандия. Там пак избираха от 3 възможности и за два дни и те вярваха в стадния имунитет. Да, ама и те като са стигнали до цифрите, които Ванга ми каза, затвориха граници и бързо се преориентираха.
Обичате винаги да сте модерни и инакомислещи, ама в някои случаи просто изнемогвате.