Kaloyan Hristov
Active Member

Italian nurse with coronavirus kills herself over fear of infecting others
Daniela Trezzi had been suffering “heavy stress” amid fears she was spreading coronavirus while working at the San Gerardo Hospital.

С много от нещата съм съгласен с Щаба но тука за Белгия това беше излишно хвалене на което ще се вържат само хората които не мислят с главите си
Оставете на страна факта че не сме тръгнали от еднаква база дори да бяхме тръгнали за да е права тезата на Щаба то и тестуването трябваше да е на една базаПри положение че Белгия е пуснала в пъти повече тестове е нормално да имат повече заразсени (ясно е че бързите тестове са неточни но според мен (пак ще подчертая лично мнение) не ги харесват понеже ще се вдигне много % на заразените и ще настъпи паника) сами може да помислите как реагирате сага с по 15-20 случея на ден и ако са 200-300 :Д истината е че ние правим много малко тестове в момента (реално нямаме капацитет сиреч доктори и лаборатории) за повече и правим по 100-200 на ден различно и за това ако ви прави впечатление повечето случай на новозаразените не се свързани лица а такива потърсили лекарска помощ
![]()
Поради что няма такова емоджи във форума... Доста често бих го използвал по мозъчните пръдни на някои потребители тук.
![]()
Айде не, а? По официални статистики в Италия умират НА ГОДИНА между 15-20к от грип. И това са в най-силните им години, обикновено са под 10к НА ГОДИНА.Чуй какво казва експерт - експерт с опит ... че в Италия при всеки грип ежедневно умират по над 1000 души.
СпецЯлну на теб всеки път трябва да ти се казва, че щом постът ми е след твоя, не е задължЕ да се отнася към теб.Тва вече сигурно е за мене, конкретвай са, че си ми по сложен от положението в момента.
Опрай линка на емотето, че да видя до къде съм я докарал..![]()
За два дни доказаните смъртни случаи след корона (само) са над 4400, иначе сезонният грип продължава, инсултите продължават, инфарктите и те, ама нямай надежди да падне по гръб.Айде не, а? По официални статистики в Италия умират НА ГОДИНА между 15-20к от грип. И това са в най-силните им години, обикновено са под 10к НА ГОДИНА.
От този вирус само за месец и половина умряха 5к души със ебахти строгите мерки. Ако бяха слушали гламави тролове, като тебе, щяха да са над 10к смърните и да имат по 1500 / ден. Но добре, че имат умни глави там, а не такива, като тебе.
Аз го написах в контекста само на Италия.За два дни доказаните смъртни случаи след корона (само) са над 4400
Може и да стига 1000 / ден, но в общ план не прави кой знае какво. Този вирус само за няколко месеца ще мине тези бройки, при това при страшни мерки за ограничение. Просто няма база на сравнение.We estimated excess deaths of 7,027, 20,259, 15,801 and 24,981 attributable to influenza epidemics in the 2013/14, 2014/15, 2015/16 and 2016/17
Около 40к новиКъм момента, глобално, има 438к заразени. Предполагам утре се са с 30-40-50к повече. За българия сега са 220 официални утре ще са поне 240. Ама като цяло тези числа не са реални, тъй като не се тестват абсолютно всички.
Еба го, е чак толкоз прост не може да си!Червенотиквиничковчетата да си намерят друга тема да си пробутват тъпите мантри за Радев. По смислен президент България никога не е имала, дебили!
Диктатура ли те влече?Трябва да забранят на да се спира тока, водата и интернета на хората за неплатени дългове. Много хора може да останат без ток, без вода, интернет и подобни услуги ако почнат да режат. Плащанията по кредитите също трябва да бъдат замразени както направи Русия.
Ти си се доказала като една изкуфяла бабушкера дето ту говори едно , ту друго. Първо не вярваше на експертите (авторитети), после вярвала. Сега в Италия ще умират повече от всички болести, щото болниците се пукат по шефовете и няма свободен лекар. Англия мислеха че с изграждане на имунитет ще стане , ден по късно като почнаха да измират обърнаха палачинката и затвориха всичко. Що ли така мозъче ?Бърни, ти си се доказал като мега неадекватен по всеки един въпрос. Запази епитетите за някой, на когото му пука за мнението ти. Щял да погребва с по-големи темпове - смешник.
Чуй какво казва експерт - експерт с опит, а не ляльо като тебе, дето се чуди как вече да лиже на тиквоча гъза. Последното, което Мангъров успя да каже, преди да включат чичкото с пагоните от меметата, е, че в Италия при всеки грип ежедневно умират по над 1000 души. Сега с тия 800 омазахте гащите, щото ви е интересно да сте в шок и ужас. Ми стойте си в него, няма проблем.
Ето и за другите "експерти" гробокопачи в темата:
За жалост няма да разберем дали ще има друга държава с такава заболеваемост, защото комунягите няма да изнесат информация, ако ще и света да свърши, индийците дори и да искат не могат да изнесат информация (но пък пуснаха пълна карантина), а в Африка .... дори няма какво да се коментира.САЩ 3 дена регистрират над 10 000 заболели. И броя нараства. Никоя държава в света не е регистрирала такава заболеваемост до момента.