biaaro
Well-Known Member
Горанов, ти ли си?
И какво за 20 дена за 1 месец за 6 месеца ще умра от глад ли? Всеки в България има по 2-3 имота по 2-3 коли, голяма част пушат стига ми обеснявахте, че умни здрави и прави хора ще умрат от глад. Истината е че само отрепките които и без кризата са си на това положение реват, всички останали искат едвали не по-богати да излязат от тая криза, и аз съм с 30-40% надолу нищо фатално продадох 1 офис и готово ще покрия заплати и всичко. Има хиляди начини и възможности в момента ама трябва някои да положи усилия нали? Не е като да си лежиш на дивана пиеш биричка и да ревеш за 2000 безвъзмездна помощ от кои пари бе? Нали аз трябва да платя данак за да има тези пари като има даначна ваканция от кои пари ще се плати на лекаря нали няма да иска да работи без пари от кои пари ще се плати на полицая или по-добре да разваляме държавата и кои от къде е за какво да плащаме. Ако ви се вижда гражданска война по-добрия вариянт - ако никои бизнес не плаща данаци няма да има никакви пари за всички държавни сектори тези сектори ако знаят че никога няма да получат пари какво ще правят? Нали воения като няма пари ще дойде с пушката у вас за си вземе от теб или не мислиш така? А ако чакаш на полицая ами ти вече не му плащаш той и той ще дойде да ти вземе парите... Всички искат от държавата всякаш тя тези пари не ги взема от вас самите преди това?