kamentk
Well-Known Member
@kamentk Голяма част от бизнеса и хората в България живеят месец за месец. Само 2-3 седмици, след като обявиха извънредното положение, се появиха изнемогващи. Представяш ли си същите тези да стоят 6 месеца без доходи, аз не! Българинът няма финансова култура и заделени пари, за което вина имат и ниските доходи.
Ми да им дойде на акъла най-накрая на тия изнемогналите с БМВ-тата, дето се правеха на шефчета до онзи ден по дискотеките и заведенията, че всеки трябва да се простира според чергата си.
Аз веждам тая криза като огромна възможност - българската индустрия доказа че може - веднага се преориентираха да шият костюми, маски, да отливат шлемове, софтуерната индустрия също даказа, че е силна, ако и респиратори почнем да си произвеждаме, както обяви Боко, ще е супер.
Отделно учителите и университетите най-накрая се организираха да правят електронно обучени, а тези които го имаха засилиха много материалите, разработиханови, допълниха настоящите - това ще остане за бъдещите поколения.
Много фирми също създадоха организация за онлайн работа. Това ще увеличи възможностите за работа отвкъщи, за провеждане на онлайн срещи и т.н.
Редторантьорството се преориентира към разнос, някои обекти си създадоха логистична мрежа и най-логичното ще е да я запазят - по-голям пазар за тях и повече възможности за потребителите след кризата.
Абе определено има и възможности които ни предостави тая криза. Отделно се отчита сериозен спад във азотните емисии, поради понижения трафик по целия свят.