Ще го доживеем ли тоя ред въобще?
На това поведение, психолозите му викат параноидна шизофрения...Живеем го. Доскоро може да си имал някакво привидно усещане за свобода, ама имаш ли го в последните две седмици? О, да забравих - то е за наше добро, а още повече за доброто на 20% от световната популация, която е повече в тежест, отколкото в помощ на световната икономика.
Добре, няма да ви развалям рахата с конспиративни теории, че вече се отегчих. Зяпайте телевизора, търсете актуална информация за жертвите в Италия - това очевидно ви доставя върховно удоволствие. Все някога (надявам се скоро) пандемията ще бъде отменена и тогава ще теглим чертата. Математиците, статистиците и икономистите ще кажат каква е била ползата от тази психоза.
Хахахахаха. Добре си ти.Аз пък продадох майбаха на кросса и си свиркам
Живеем го. Доскоро може да си имал някакво привидно усещане за свобода, ама имаш ли го в последните две седмици? О, да забравих - то е за наше добро, а още повече за доброто на 20% от световната популация, която е повече в тежест, отколкото в помощ на световната икономика.
Добре, няма да ви развалям рахата с конспиративни теории, че вече се отегчих. Зяпайте телевизора, търсете актуална информация за жертвите в Италия - това очевидно ви доставя върховно удоволствие. Все някога (надявам се скоро) пандемията ще бъде отменена и тогава ще теглим чертата. Математиците, статистиците и икономистите ще кажат каква е била ползата от тази психоза.
Живеем го. Доскоро може да си имал някакво привидно усещане за свобода, ама имаш ли го в последните две седмици? О, да забравих - то е за наше добро, а още повече за доброто на 20% от световната популация, която е повече в тежест, отколкото в помощ на световната икономика.
Направо хващай ножа и убий баща си и той е в тежест на световната икономика. Ако имаш други възрастни близки - действай на ред.Живеем го. Доскоро може да си имал някакво привидно усещане за свобода, ама имаш ли го в последните две седмици? О, да забравих - то е за наше добро, а още повече за доброто на 20% от световната популация, която е повече в тежест, отколкото в помощ на световната икономика.
Добавил си другите две, за да може първото да звучи еднакво абсурдно? Добър опит. Сега другите посерковци/послушковци ще замаат лайковете. Треперете!!! Всички ще умрат, а вие първи, и то по особено мъчителен и болезнен начин. Ауууу, страх, страх...световно тоталитарно правителство/идването на Антихриста/извънземните и т.н.
Че аз не чувствам някой да ми е взел свободата.
Добавил си другите две, за да може първото да звучи еднакво абсурдно? Добър опит. Сега другите посерковци/послушковци ще замаат лайковете. Треперете!!! Всички ще умрат, а вие първи, и то по особено мъчителен и болезнен начин. Ауууу, страх, страх...
Браво на теб! Сега си запретни ръкава да ти имплантират и чип. Пък може и ушни марки като на кравите да почнат да ни слагат, знаеш ли... Ти поне и това няма да почувстваш - спокойна съм за теб.
бул. „Княз Александър Дондуков“ №1, 1594 СофияАз също си търся кола. Ако нещо, сещай се за мен.