CryptoInvest
Active Member
Пич, много обичам от сутринта да ме ядосат. Така денят ми тръгва с гъзъ както се казва. Първо, научи как работят вирусите. Организма сам се справя с него ПИЧ, СЕЩАШ ЛИ СЕ. Сега ще ме питаш как? С мерак Просто при хората, които имат усложнения, медицината прави всичко възможно, за да го поддържа жив и организма се справя. Допълнително се стимулира целия организъм с други медикаменти. Същевременно има някои медикаменти, които показват много добър резултат срещу това заболяване, ама то за тая работа трябва да знаеш малко английски, да работиш с интернет на основно ниво и да се интересуваш, не да пишеш тъпотии в различни форуми.Да питам само аз, догодина пак ако ни тръшне, а тази възможност не е изключена, и ние не сме го преболедували, и не сме изградили имунитет против него... Ко прайм?!?! Пак ли затваряме държавата и чакаме да не се заразим?!?! В Китай вече всичко е ОК, защото хората изградиха имунитет с/у него, не че са ги излекували. Нали няма лек с какво са излекувани?!?! Понякога се изисква мислене, не само страх и паника! От началото на вируса у нас това са близо две седмици- само 4ма от 200 ли успяха да оздравеят? Домуса за 7 дни вече е на крака! Защо не казаха какво се случи с първите случаи от Плевен и Габрово? Умряха ли, излекуваха ли се... Пълен мрак, само се съобщава колко са заразени. За един прЕател питам, че му е интересно.
Домуса не го мисли, бял дроп ще му пресадят, ще се оправи. Аз за един преател питам, хората в италия има ли вирус или тези 69к болни са просто един мит? Аз си мисля как си оцелял до момента с тая простотия. И не само ти...