Плашиш ма с тия думи... Не съм го очаквал от тебе.В момента работата на форума е на практика блокирана от онази пачавра пенка84. Няма ли начин да се сложи някаква защита срещу такива?
Та какво си говорехме за модерацията?Плашиш ма с тия думи... Не съм го очаквал от тебе.
Не. Няма да е с кеф. Просто досадно задължение е.Ето сега ако имаше някой зъл модератор, не би ли баннал пенка и клонингите с кеф?
Няма какво да му обясняваш. Първо ще си загубиш времето и второ - той си го знае. Самият начин, по който прави нещата говори, че не е наред в главата. Такива да ги ринеш с лопата тук в БГ. Лошото е, че са на свобода и пречат.Не. Няма да е с кеф. Просто досадно задължение е.
Кеф е когато го засегнеш емоционално и му втълпиш че е грешка на природата и неоправданото му съществуване е някакъв социално-генетичен парадокс....
А после може и да го баннеш.
Да, лудо - младо не търпи.Пенка яко се развихри...
Такова чудо не бях виждал.
Ба!Да, лудо - младо не търпи.
Сигурно сега се хвали на кретеноподобните си приятели как е влезнал и е бил най-големия тук.
Иначе за модерацията - мисля, че отреагирахме на време. Ако някой засече нещо неизтрит негов "шедьовър" да казва.
Ами да се напънем и да му турим Цървена дзвезда. Вече има един - да не му е скучно.Ако получи достатъчно червени репутации май ще получи автоматичен бан.
Ами да се напънем и да му турим Цървена дзвезда. Вече има един - да не му е скучно.