Отне съвсем малко време да почистим след последното вклщчване трябваше да сменя блинки но
Има сингъл клик почистване а мишо, соня и компания явно страдат от синдрома на микропениса
в повечето ISP-та които съм ползвал са статични... само съм останал с впечатление че тези на бТк са динамични които си ресват модемите и някои малки които са на Ppoe са динамични , но замисли се ipv4 адресите в бг пиаринга са толкова много че според мен процента ИП-тата на тези колеги от форума да се съвпаднат при положение че трябва да са в една мрежа(съответно доставчик) като приемем че БТК има толкова много клас Ц мрежи ... е доста нищожен..(не мога да си преставя тази магия).
Както описа някои потребители, си помислих за виваком. И точно мобиле-то.както и предположих горе Vivacom-Mobile-Network ипто те явно не са толкова много даже въобще не са дава три кла цта че държът в този обхват
Аз и другия админ ринем....мисля, че успяхме всичко да заличим, а ако не, действайте с рипората, моля.Останали са още много от лайната на Пенка. Просто забърши всички мнения от този акаунт наведнъж. Не може да няма такава опция.
Не е прокси, мисля, че е реална мрежа. И от там е малко кофти цялата ситуация, иначе до сега да е отлетял на юг. Дано скоро не се появи някой подобен. Но щом има опция, която да търка всичко, и то в 2 клика, значи всичко е под контрол. Само да се хване.сори за офф-а но как са ползвали с течение на времето едно и също ИП ? да не е някое прокси което го ползват много хора в бг ?
а ако не, действайте с рипората, моля.
То да ти кажа честно един е достатъчен. Виждаме го и отреагираме на време. Ако е спамнал в една тема, веднага се проверява профила, къде е писал още и се взимат мерки.Не става. Ограничили сте докладите до максимум един в минута, а онези спамери са поне толкова бързи. Кой ще стои тук часове наред, чакайки да му изтече поредната минута, че да пусне още един доклад?