И аз правя с тях малко $$$ но не мога да кажа че са най-добрата CPA програмаГледам гледам програмите тук и не намирам тази с която аз работя. Може пък да не съм догледал.
Работя от Януари 2010 с CpaLead и мога смело да твърдя, че до сега не съм печелил толкова с всички останали програми взети заедно колкото с тях.
Мисля че трябва да се добави към списъка ви с програми. Колкото и нескромно да звучи правя по няколко хиляди $ с тях на месец за което мисля че трябва да бъдат споменати в анкетата.
И аз правя с тях малко $$$ но не мога да кажа че са най-добрата CPA програма
Аз съм нов във интернет печалбите, но сега започнах със ПТК
Инвестират шараните . Другите само събират други шарани за да печелят .neobux-ptc.hit.bg - Вижте как печеля онлайн и колко, прочетете внимателно това което пише и преценете дали е за вас. Аз мога да ви гарантирам че който се е занимавал с това не е бил на загуба, а напротив! С минимална инвестиция можете да правите доста сериозни и ежемесечни доходи!
отдавна ми мина времето да кликам по PTC сайтове за по 1/100 цент и то с часове - насочил съм се към една игра, която плаща доста сериозно и редовно, а ми отнема по 15 минути на ден.. по-късно ще пусна отделна тема за нея и ще помогна на всички желаещи да се присъединят към менпровокиран от темата с караницта реших да пусна тази анкета да видим форума с какви програми се занимава предимно
Прав си, но все пак са по-добри от PTC - на бъксовете хващаш до 4 цента за 3 минути, а на повечето PTC сайтове - по 1 цент за цял ден..Тия бъксове са абсолютна загуба на време