blackout8
Well-Known Member
От: От кога в София има улици с имената на американски президенти?!..
Абе комуне, не че нещо ама дай някой друг довод освен, че показва платената си принадлежност.
Чудно ми е как сме загубили 1/3, след като сме си върнали примерно Добруджа?
Какво общо имат нацистите, след като няколко месеца преди окупацията на твоят любим вожд, всички нацисти са аут от БГ?
От какво ни спасява любимият ти вожд?
Какво общо има "спасяване" с окупация 45 години?
Кажи УК като са спасили/освободили Франция, дали са я окупирали?
Чудна ми е твоят комунизъм платен към някой ли е или просто мрази свободата, човешките права, правата на лична собственост и личностното развитие? Кажи ми коя ти е любимата книга и автор от болшевизма до пост болшевизма на Путин(нали знаеш, какво казва другият ти вожд - голяма грешка направили навремето ,че разтурили СССР)?
Абе комуне, не че нещо ама дай някой друг довод освен, че показва платената си принадлежност.
Чудно ми е как сме загубили 1/3, след като сме си върнали примерно Добруджа?
Какво общо имат нацистите, след като няколко месеца преди окупацията на твоят любим вожд, всички нацисти са аут от БГ?
От какво ни спасява любимият ти вожд?
Какво общо има "спасяване" с окупация 45 години?
Кажи УК като са спасили/освободили Франция, дали са я окупирали?
Чудна ми е твоят комунизъм платен към някой ли е или просто мрази свободата, човешките права, правата на лична собственост и личностното развитие? Кажи ми коя ти е любимата книга и автор от болшевизма до пост болшевизма на Путин(нали знаеш, какво казва другият ти вожд - голяма грешка направили навремето ,че разтурили СССР)?