От: От: От къде да закупя готови системи/скриптове?
Едва ли е 1% само т Бг програмистите, казват, че могат да го направят, просто сигурно предлагаш прекалено малко пари...
П.С. Един път тоя от Тулово да каже, нещо свястно - бягай от тоя флаш, т'ва е умряла технология и е самоубийство да започваш какъвто и да е проект на такава основа.
Благодаря за мнението! Относно това, че 1 % може да го направи не се изразих правилно, което подвежда твоя коментар. Та писах на около 10 човека тук в форума преди време, които предлагат услугите си, като всеки казваше, че било адски трудно, че трябвали сериозни познания, време, и много много др.
Отделно в гугъл под търсене на изработка на сайтове, програмисти и още 3-4 търсения съм писал на всички резултати от първите страници. Извод питал съм да кажем 50 човека, от които получих само 1 оферта за 5 000 лева за подобна система на омегле, което сметнах за над бюджета ми... към останалите "програмисти" не съм обсъждал цени, които предлагам, или оферта до каква цена търся! Търсих човек, който може да изработи такъв сайт и колко би ми струвало!
Относно цената наистина не бих платил много, но това незначи, че ще искам да си вади някой очите безплатно! Всеки оценява сам труда си, аз също оценявам труда на хората, както и моя за това, ако някой може да предложи оферта с радост ще я чуя!
Спрямо единствената оферта от 5000 лева, която получих смятам, че за тестов проект, който не мисля да ми погубва времето и ресурсите ми излиза по-добре да тествам с 69$ флашова система и да видя дали има резултат, който ще ме удовлетворява, а ако е така след това ще броя 5 бона на фирмата, която ме оферира и ще си направя проекта, както трябва да бъде!
Съдейки по думите ти ми изглеждаш, като човек който смята, че може да направи сайта, или поне е запознат, ако е така моля направи ми оферта, която смяташ за изгодна за теб и ще я обмисля. Бюджет не съм определял, като се чуе цифра вътрешен глас се появява и казва супппееер оферта, или тоя нормален ли е
сещаш се....
Или ако някой може да предложи друга подобна система готова в някой сайт ще му бъда и аз полезен по някакъв начин (ще почерпя)
Безплатно не искам ако е до 50-100$ ще се чувствам на далавера! Поздрави