От къде да закупя готови системи/скриптове?

webmast367

Well-Known Member
Здравейте, ако някой знае сайтове за готови скриптове ще съм благодарен да метне линк.
Освен Codecanyon.
Търся предимно система подобна на омегле рандом видео чат! Намерих 1, но е много бъгава и скъпичка.

Приемам всякакви предложения, или сайтове със най-различни скриптове да си харесам нещо.

Интересуват ме само платени! Крадени/клонирани не ме устройват!
Смятам, че темата ще е полезна и за други колеги!
Поздрави!

От: От къде да закупя готови системи/скриптове?

Здравейте, ако някой знае сайтове за готови скриптове ще съм благодарен да метне линк.
Освен Codecanyon.
Търся предимно система подобна на омегле рандом видео чат! Намерих 1, но е много бъгава и скъпичка.

Приемам всякакви предложения, или сайтове със най-различни скриптове да си харесам нещо.

Интересуват ме само платени! Крадени/клонирани не ме устройват!
Смятам, че темата ще е полезна и за други колеги!
Поздрави!

hotscripts.com
codegrape.com
phpjabbers.com
scriptcopy.com
fantero.com
и т. н.

Някой пазарувал ли е от hotscripts.com?
Чудя се да направя ли 1 тестова покупка на това!?
http://www.hotscripts.com/listing/c...-random-one-on-one-webcam-chat-script-105330/

Някой ако има идея от къде мога да купя подобна система от доверен сайт ще съм много благодарен трябва ми нещо подобно на:
CHatroulette, omegle, camchat и подобни.
ИЛИ ако някой може да напише такава нека каже цена! Поздрави

Някой пазарувал ли е от hotscripts.com?
Чудя се да направя ли 1 тестова покупка на това!?
http://www.hotscripts.com/listing/c...-random-one-on-one-webcam-chat-script-105330/

Някой ако има идея от къде мога да купя подобна система от доверен сайт ще съм много благодарен трябва ми нещо подобно на:
CHatroulette, omegle, camchat и подобни.
ИЛИ ако някой може да напише такава нека каже цена! Поздрави

Скрипта се продава от http://www.camchatscript.com/
Това работи с флаш, според теб струва ли си?

От: От: От къде да закупя готови системи/скриптове?

Скрипта се продава от http://www.camchatscript.com/
Това работи с флаш, според теб струва ли си?

Ами честно да си кажем, ако знаех дали си струва щях да съм го купил до сега.....
Идеята е, че искам такъв скрипт да си пусна 1 тестово сайтче, а БГ програмистите 99% казват, че не могат да направят такъв сайт, а останалия 1 процент иска едни пари дето предпочитам да си купя готов било флаш или друго все тая...

Не съм програмист, но не мога да проумея, кое му е толкова сложното на въпросния систем за изработката ... не ми трябват никакви функции просто да си пускат камерите и да се гледат... явно самия видео чат има някаква трудност, но незнам ..
Това, че работи с флаш, какво лошо има? че трябва да си инсталират флаш плеър ли? Или няма да функционира правилно?

Едва ли е 1% само т Бг програмистите, казват, че могат да го направят, просто сигурно предлагаш прекалено малко пари... :) П.С. Един път тоя от Тулово да каже, нещо свястно - бягай от тоя флаш, т'ва е умряла технология и е самоубийство да започваш какъвто и да е проект на такава основа.

Едва ли е 1% само т Бг програмистите, казват, че могат да го направят, просто сигурно предлагаш прекалено малко пари... :) П.С. Един път тоя от Тулово да каже, нещо свястно - бягай от тоя флаш, т'ва е умряла технология и е самоубийство да започваш какъвто и да е проект на такава основа.

Благодаря за мнението! Относно това, че 1 % може да го направи не се изразих правилно, което подвежда твоя коментар. Та писах на около 10 човека тук в форума преди време, които предлагат услугите си, като всеки казваше, че било адски трудно, че трябвали сериозни познания, време, и много много др.
Отделно в гугъл под търсене на изработка на сайтове, програмисти и още 3-4 търсения съм писал на всички резултати от първите страници. Извод питал съм да кажем 50 човека, от които получих само 1 оферта за 5 000 лева за подобна система на омегле, което сметнах за над бюджета ми... към останалите "програмисти" не съм обсъждал цени, които предлагам, или оферта до каква цена търся! Търсих човек, който може да изработи такъв сайт и колко би ми струвало!

Относно цената наистина не бих платил много, но това незначи, че ще искам да си вади някой очите безплатно! Всеки оценява сам труда си, аз също оценявам труда на хората, както и моя за това, ако някой може да предложи оферта с радост ще я чуя!

Спрямо единствената оферта от 5000 лева, която получих смятам, че за тестов проект, който не мисля да ми погубва времето и ресурсите ми излиза по-добре да тествам с 69$ флашова система и да видя дали има резултат, който ще ме удовлетворява, а ако е така след това ще броя 5 бона на фирмата, която ме оферира и ще си направя проекта, както трябва да бъде!

Съдейки по думите ти ми изглеждаш, като човек който смята, че може да направи сайта, или поне е запознат, ако е така моля направи ми оферта, която смяташ за изгодна за теб и ще я обмисля. Бюджет не съм определял, като се чуе цифра вътрешен глас се появява и казва супппееер оферта, или тоя нормален ли е :D сещаш се....

Или ако някой може да предложи друга подобна система готова в някой сайт ще му бъда и аз полезен по някакъв начин (ще почерпя)
Безплатно не искам ако е до 50-100$ ще се чувствам на далавера! Поздрави

Несериозно е да ти направя оферта без реално да си казал, какво искаш. "Като omegle" не говори много, седни направи едно задание, разпрати го и виж резултата. Относно 5-те хилки, няма как някой да седне да направи проект като или дори подобен на omegle. Omegle реално струва поне няколко 10ки хиляди. Един съвет от мен - щом 5к ти звучат много, най-добре наистина ползвай нещо готово, защото си просиш да те хване някой пишман програмист и да олекнеш с 1-2к за няма нищо.

Несериозно е да ти направя оферта без реално да си казал, какво искаш. "Като omegle" не говори много, седни направи едно задание, разпрати го и виж резултата. Относно 5-те хилки, няма как някой да седне да направи проект като или дори подобен на omegle. Omegle реално струва поне няколко 10ки хиляди. Един съвет от мен - щом 5к ти звучат много, най-добре наистина ползвай нещо готово, защото си просиш да те хване някой пишман програмист и да олекнеш с 1-2к за няма нищо.

Христос Воскресе!
Заданието е ясно искам система за рандом видео чат, какво има повече да се уточнява за да ми бъде направена оферта, и не виждам кое струва 10 000 в такъв сайт? Влизаш пускаш камерата и се гледаш с непознати на случаен принцип, няма никакви функци. Направих си клонинг система обаче ВИДЕОТО не мога да подкарам тоест камерата това е единственото, което усложнява системата и не вярвам да е години писани кодове :)

Може да е, като Omegle.com, camchat.com, chatroulette.com и подобни това е принципа, как ще изглежда не е важно винаги мога да си променя кодировки и прочие. Стрийминга е проблема! Поздрави

Горе