biaaro
Well-Known Member
От: Очаквайте скрита коалиция ГЕРБ+ДПС за следващото правителство
Манта, манта, манта.... Коалиця АТАКА беше създадена заради отказа на "независимия" български съд да регистрира партия АТАКА. За всеки беше ясно, че тези партийки влизат в парламента единствено и само заради Волен Сидеров. Мисля че е напълно нормално да поемат по пътя си след като вече няма нужда от тях. Нищо заедно не са тръгвали, Сидеров тръгна сам, те бяха решение на даден проблем.
И какво ще правим при Расате, като него никой не го бръсне за слива? Факт е че АТАКА е единствената парламентарно представена партия към момента. Добра-лоша, това е, ако се появи нещо по-добро от това ще подкрепя него. Това за субсидията, апартамента и любовницата е пълна простотия! Сам го знаеш.
Мале какво сте се активизирали човек не може да ви насмогне.
Сега да припомня и на Биаро щото и той явно го удря на емоции - Върни се назад във времето и виж как беше създадена коалиция Атака 2005г от пет формации с националистически профил - Волен беше първи между равни - Къде са сега тези хора с които заедно тръгнаха - Един по един бяха елиминирани за сметка на семейният кръг на Волен - цялата му рода зае де що можа. Накрая от лакомия сами се изпокараха и то май щото с парите от държавната субсидия купил апартамент на любовницата си. Ебати и националистите ебати и чудото - тесен семеен кръг мушмороци.
Ако искате да сте националисти ходете при Расате - Ама да ми каже някой че е националист и е фен на Атака ми идва малко бахтъм.
Манта, манта, манта.... Коалиця АТАКА беше създадена заради отказа на "независимия" български съд да регистрира партия АТАКА. За всеки беше ясно, че тези партийки влизат в парламента единствено и само заради Волен Сидеров. Мисля че е напълно нормално да поемат по пътя си след като вече няма нужда от тях. Нищо заедно не са тръгвали, Сидеров тръгна сам, те бяха решение на даден проблем.
И какво ще правим при Расате, като него никой не го бръсне за слива? Факт е че АТАКА е единствената парламентарно представена партия към момента. Добра-лоша, това е, ако се появи нещо по-добро от това ще подкрепя него. Това за субсидията, апартамента и любовницата е пълна простотия! Сам го знаеш.