cooliceше слушам с кеф :lol:
Ето ти го и престъплението
"И тримата са съучастници в извършването на престъпление по чл. 288, във връзка с чл. 18 ал. 1 от НК: "Орган на властта който...по друг начин осуети наказателно преследване с цел да избави другиго от наказание, което му се следва по закон, се наказва с лишаване от свобода от 1 до 6 години."
След съветване с адвокат, това е члена, който и тримата са нарушили.
Хайде бе ми ако се занимаваш с купуване на домейни и държиш няколко хубави 5-6 буквени думи който сега струват по няколко хилики а след пет години може и 250 000 да струват и с нерегламетирано подслушване някой има достъп до имейла ти може да си замине колекцията отделно че някой работещ сайт може да си замине изкушението е голямо като взимаш 1300 лева.... а можеш да направиш удар за 6 цифрена сума само трябва да инициара трансфер и да ти да влеме мейала и да кликне линка за трансфер
(затова всеки който купува домйни трябва да има ниво на сигурност като разузнавателна агенция... щото ни е такава държавата
Така стигаме до извода:
Записът не е правен от МВР. А от някой друг. А вярващите да си вярват колкото искат.
звучи логично...и има има вероятност да е вярно..
Да ама ако е вярно и записа не е правен от МВР(въпреки, че ме съмнява колкото и да се мъчите да оправдавате Цоцко), а от друг замислихте ли се двамата с математика какво означава това? За каква дупка в сигурността говорим щом някой си може да ходи свободно да окабелява кабинети на висши държавни служители и да си слухти на воля където си иска и които си поиска? Ъ?
Аз не вярвам, че може да стане без знанието на службите, но и в двата случая Цоцко е с посрани гащи.
няма да вземе кой да е - служителя го е било страх..хаха..да не е на 5 години
съвестта му проговорила ли - и затова пуска записите ТОЧНО сега?
неможеше ли да изчака 2 седмици - така и така до сега е извършвал престъпления...
айде стига прах в очите!
Ти па изкара логика, естествено, че който има компромат ще го пусне преди изборите, а не след. Като минат изборите и ГРОб спечелят к'ва файда да го пуска като отиде коня в реката?
ПП: И да, идеята ми е точно да ви хвърлям прах в очите да не виждате премиера слънце как грее над вас. :lol: Даже се чудя за к'ъв трибуквен се занимавам да пиша?
Сигурно и на Найденов и на Емил Димитров ( емо фаса ) е платено от БСП да говорят против бойко и цвинокио според норта и другите герберски боклуци във форума
:lol:
Сигурно и на Найденов и на Емил Димитров ( емо фаса ) е платено от БСП да говорят против бойко и цвинокио според норта и другите герберски боклуци във форума
:lol:
така е.Не - бойко ги отритна като кучета.
Който създаде Тиквокраций, той и ще го унищожи - червените му другарчетакой изкарва тези компромати?