xainov
Well-Known Member
От: Пак ли аз съм виновен?!
"Кажи ми, кажи", хейтър нещастен ... след като ще продължаваме да се нападаме, твоето продажба на профили във фейсбук какво е? А, голословец плазмодиен? Защото моето не е измама, ама твоето е. Абсолютна. Има нашия 6-7 теми във форума, половината, от които е за фалшиви профили и акаунти и тръгва мен да съди. Сериозно ли? Една тема дай, в която си полезен на хората с нещо. Защото тоя форум не е само за покупка и продажба, че ако беше така, нямаше да се казва Предприемач, а например Битак. А по отношение на трафика - написах го. Имам клиенти, които са доволни. Това, че вие си изсмукахте нещо от пръстите и взехте като удавник за сламка около него да градите теории си е ваша работа. И също като строежите в Китай, които се правят за 2 дни, и вашата теория е опасна и лесна за бутане.
И пак ще ти кажа, момче ли си, момиче ли си, неопределено ли си, аз клиенти имам и те няма да спрат да ме избират. Защото редица хора тук въобще не им дреме за твоето или моето мнение. Интересува ги нещото, което ще поръчат отсреща. И когато са доволни от нещото, което получават, пак се връщат и ме препоръчват. Защото, смотан приятелю, няма лоша реклама. А рекламата "от уста на уста" е най-добрата възможна.
Излъга ли днес някого за трафик, дребен мошеник? Защо ми говориш за хейтърство и мачкане, като ти си един комплексиран дребен мошеник и няколко от темите ти го доказват за разлика от брътвежите, които ръсиш по адрес на всички, които ти казват къде си сгрешил? Наслушахме се на сълзливи коментари. Сигурно цапаш копчетата със сополи, докато ги пишеш, но хич не помисляш като взимаш 50 лв. за услуга, която дефакто ХОРАТА НЕ ПОЛУЧАВАТ?! Твоята 'дейност' не се различава много с тази на някой, който ограбва баба за 50 лв. на улицата по начина по който си формулирал "услугите" си. Измамно написани и след това нагло защитавани.
Много бързо обърна платната и спря да говориш за "трафика с 0х0 прозорци". Самите нападки на лична основа и заканите ти за бой и саморазправа допълват картинката за безпомощността ти и ме карат да се смея от все сърце на всеки твой сърцераздирателен и миловиден пост (често копиран от гугъл) в който главната ти цел е изтъркване на имиджа, който създаде тук в последните месеци.
Повече нямам какво да допълня. С радост бих те блокирал, но това няма да промени факта, че ще продължаваш да лъжеш хората, че получават трафик, а де факто "посетителите" изобщо няма да виждат тоя прозорец.
Дерзай.
"Кажи ми, кажи", хейтър нещастен ... след като ще продължаваме да се нападаме, твоето продажба на профили във фейсбук какво е? А, голословец плазмодиен? Защото моето не е измама, ама твоето е. Абсолютна. Има нашия 6-7 теми във форума, половината, от които е за фалшиви профили и акаунти и тръгва мен да съди. Сериозно ли? Една тема дай, в която си полезен на хората с нещо. Защото тоя форум не е само за покупка и продажба, че ако беше така, нямаше да се казва Предприемач, а например Битак. А по отношение на трафика - написах го. Имам клиенти, които са доволни. Това, че вие си изсмукахте нещо от пръстите и взехте като удавник за сламка около него да градите теории си е ваша работа. И също като строежите в Китай, които се правят за 2 дни, и вашата теория е опасна и лесна за бутане.
И пак ще ти кажа, момче ли си, момиче ли си, неопределено ли си, аз клиенти имам и те няма да спрат да ме избират. Защото редица хора тук въобще не им дреме за твоето или моето мнение. Интересува ги нещото, което ще поръчат отсреща. И когато са доволни от нещото, което получават, пак се връщат и ме препоръчват. Защото, смотан приятелю, няма лоша реклама. А рекламата "от уста на уста" е най-добрата възможна.