EGraphix
Well-Known Member
Ей го, лукумчо продължава да препотвърждава, че паметника е премахнат от комунягите, ми убаво ма го разбрахме вече. Викаш оцеляха от бомбите ма после щели да се разпаднат, прав си, съгласен съм. Да, след "промените" също има вина че толкова време не са възстановени, само да не забравяме че с изключение на правителството на ОДС (до някъде), целия тоя преход е диктуван от комунистите (вече социалисти, движения за права и свободи и тн.) и техните мутри/бизнесмени, демек нямало е такъв който да приеме проекта присърце и да го реализира, а са се правили схеми кой колко да открадне и така до никъде.Как нещо което е разрушено се прибира? Ако не се поддържа, дали за 30 години няма се разпадне? На една от снимкте се вижда, че казарми вече няма, ама стените си стоят. Сигурно по чудо са оцелели.
Как се изравя коментар със страст, би ли обяснил или така си го фантазираш просто? Ясно си се засегнал от тва "изравяне" щом продължава да те мъчи.Ми не, просто с такава страст изрови коментара ми за Грозев, сякаш ден и нощ си чакал да познае нещо, че да го защитиш. Кво има между вас не ме интересува.
пп. Нещо намерихме ли за Преславския полк, къде грижливо съхраняват паметника и кое НДК им е пречело та искат не искат, го махнали ?
Последно редактирано: