Прочетох само първият пост,
Според мен е абсолютно в редът на нещата, да получава % компенсация за клиентите, които намира.
Вие не разбрахте ли, че аз пари не искам пренасочвам клиента и той си поръчва квото иска...
Защо се заяждате с човека ? Започнал е нещо и се опитва да го развие.. До колкото виждам пита просто за отстъпка/партньорство. Никъде в поста му не видях да е написал конкретна сума или %. Реално нищо не губите. В най-лошия случай темата му ще е просто за убиване на време и няма да ви докара клиенти.
Колега, изтървал си предисторията явно
Така нещата изглеждат доста по-добре и трябваше да започнеш с това. За другата тема си заслужава храната, но пък и на мен например постоянно ми трябват някакви freelancers, така че темата с тоя цитат от последното му мнение изглежда LEGIT, зависи какви клиенти са разбира се и дали не искат SEO за 100 лева на месец....Имам няколко поръчки в момента които като ги завърша клиентите искат да им предложа оптимизатор и не става дума за събмит по директории само.
Така нещата изглеждат доста по-добре и трябваше да започнеш с това. За другата тема си заслужава храната, но пък и на мен например постоянно ми трябват някакви freelancers, така че темата с тоя цитат от последното му мнение изглежда LEGIT, зависи какви клиенти са разбира се и дали не искат SEO за 100 лева на месец....
Само да не са тези с надгробните плочи
Така нещата изглеждат доста по-добре и трябваше да започнеш с това. За другата тема си заслужава храната, но пък и на мен например постоянно ми трябват някакви freelancers, така че темата с тоя цитат от последното му мнение изглежда LEGIT, зависи какви клиенти са разбира се и дали не искат SEO за 100 лева на месец....
Еййй ще направят малко отстъпка вече и почнаха да се циганят. Момчета не разбрахте ли че това което говорите от 15 дена вече хич не е ваша работа.
Благодаря на тези които ми изпратиха оферти в момента преразглеждам всичките до няколко дена ще отговоря на всички назависимо дали отговорът е положителен или отрицателен.
По тялото си където си искаш можеш да го сложиш мен не ме интересува. Няма да са сърдя :lol:
По тялото си където си искаш можеш да го сложиш мен не ме интересува. Няма да са сърдя :lol: