Много съм мислил по - тези въпроси "Как да имам пасивния доход", "Как с малка поддръжка или почти никаква дълго време да печеля пари." "Къде да инвестирам дългосрочно", и т.н
Създаването на Бизнес е най - доброто за момента за мен нещо. Обаче Вие ще си кажете е то това е ясно и бизнеси много и ние дори имаме 1-2... не съм свършил
При създаването на офлайн или онлайн бизнес с цел минимални усилия в бъдеще - трябва да гледаме нашият бизнес да влиза в такава ниша, която да не се актуализира бързо ( или казано по - просто ) Проблема го е имал и баща ти и сега го има и ти и синът ти се очаква да го имате... ( Разбира се това е перфектния дългосрочен бизнес ) Аз бих бил доволен на около 5-10г ако инвестицията е под 10,000лв - но да не Ви слагам мойте собствени критерии за много и малко...
Трудно ми е да побера мислите си и знаето си по - тази тема в този кометар, може би най лесно ще е да дам примери, дори лични ( макар, че бих си създал конкуренция ) но ето, че ще го направя
Личен пример от КУХНЯТА :
Имам сайт за "Пожелания за рожден" - Защо имам такъв сайт и какво общо има той с дългосрочния пасивен доход с малки усилия? За тези който загряват малко по - бавно, без да обиждам никой, и аз съм от тях! Споделям тази подробна информация :
България има население от 7,265 милиона (2013 г.) - делим на 365 дена ( това е 1 година ) и получаваме малко над 20 хиляди средно рожденника на ден. Веднага се досещаме, че и след 10 години отново ще имаме горе долу толкова рожденници средно на ден нали?
Това просто е факт! Сега влиза и моя скромен сайт който решава проблема който е "Не мога да измисля какво пожелание да напиша". Аз съм инвестирал време и съм наел писателка да ми напиши пожелания и да ги предоставя напълно безплатно! С надеждата да помогна на хората в този техен проблем ( колкото и малък да изглежда за някои хора. Един път написани и качени, пожеланията не ги редактирам и не ги променям, няма смисал. Мога единствено ако има нужда да създам още, за по - голямо разнообразние, но не е нужно. Сайта си седи от дълго време и трафика си седи един и същ пак от същото време.
Ако искате втори пример - харесайте ми мнението