Това не е точно така. А и имате правото да рипортвате. Не искам да звуча мега оптимист, но последно време съдържанието си има и то добро съдържание.По принцип не обичам да пиша защотото напоследък тука само глупости се пише в тоя форум и става само за забавление обаче автора на темата ми се вижда интелигентен човек.
АЛЕЛУЯ , колегата е описал точната формула .Бъди полезен на хората повече от конкурента и парите сами ще те намерят . Ще имаш не 500лв за наем а 100 пъти по 500лв.Благодаря за лайковете, надявам се да съм бил полезен. Колегата bioz споделя на кратко още няколко примера, гледайки моят - лесно ще можете да навържите неговите и самият принцип. Истината за мен е в полезността и стойността на "продукта"
Преди години си мислих за нещо "новаторско", "за някава нова топла вода" и т.н - Но така и тези идей при мен не сработиха, не можах да го направя и се насочих към това което правят другите и станах един от "конкуренцията" в няколко ниши ( не съм само в една ). И колкото и просто да звучи, започнах да копирам големите, да следя всяка тяхна публикация, да наблюдавам цветовете, темите за който пишат, всичко... и единственото което правя и сега е просто да се опитам да го направя по - добре от тях. В главата ми идва един пример : Ако конкурентите Ви продават "шоколад с 20% какао", Вие да продавате "шоколад с 30% какао".
Не знам да ли от стажа които натрупах или от годините ми, започнах да виждам нещата по - различен начин, всичко се вижда толкова ясно. В момента можете да следите 90%+ действията на конкуренцията, и това ако не е невероятно...
Знам, че някой от Вас си мислят, че се отделих малко от "пасивния доход" но това не е така "Нашият успех не е резултат от печеленето на пари, печеленето на пари е резултат от успеха, успеха е пропорционален на обслужването ни". Допускал съм грешката да гледам "закона" на обратно, че човек е успешен ако печели много пари! Можеш да печелиш пари единствено ако си Успешен
Единственият за мен начин да печелиш пари е като дадеш на хората продукти и услуги които са полезни.
Колко пари би инвестирал в бизнес който да ти носи между 500 и 1500 лв месечно? Темата нали не е шега, аз също не се шегувам.Да, недвижимо имущество и земите е ясно. Там ти трябва доста капитал и добра стартова сделка. Но най-вече второто, ако имаш нужната информация и познати, наистина е възможно да попаднеш на нещо добро на пазара, което да е толкова изгодно, че дори да вземеш пари на заем, за да го купиш. Моята идея е по-скоро за някакво бизнес начинание. Там парите се завъртат по-бързо според мен.
Иначе идеята на Д.Иванов е добра. А и са ми излизали доста такива сайтове на реклама във фейсбук. Даже напоследък е някаква мода. Хора показващи на клип, най-вече от някой последен етаж на хотел в Маями или пък Сингапур с уникална гледка - един вид колко хубаво си живеят. Обясняват как правят супер много пари с по час или 2 на ден работа и после искат да ти продадат книгата с метода на печалба. Някои само събират мейли и ти я пращат безплатна, не знам кво ги правят тия мейли после. Сигурно ги продават.
Темата не е шега, нека обсъдим някакви варианти. Не мисля, че търся нещо кой знае колко невъзможно. Да, невъзможно е за продавачката в кварталния магазин, но нали тук има предприемачи уж. Мислете outside the box. Едни от първите си пари в долари, които изкарах от интернет започнаха точно от този форум. И бяха нещо от рода на 200-300 долара на месец. Момче тук продаваше книга с метод на работа, чрез който се изкарват, струваше 15-20 долара, не помня. Методът беше свързан с торенти, сигурно доста от Вас си го спомнят. Мисля че и Blinky беше давал ревю тогава. След първоначалната инвестиция от време, да речем 2 месеца по 2 часа на ден, чрез този метод се изкарваха тези 200-300$ всеки месец в продължение на година и половина някъде, без да бараш нищо. После нещо се прецака схемата. Така, че всичко е възможно. За България това са си пари, но 500 лева са ти 250 евро на запад...Е тва искам 250-300 евро, колкото за наема
Мисля, че въпросът върви и с "Колко време може да отделиш", не е някак достатъчно да отделиш само пари. Нужно е и време, ако искаш и да имаш някакъв контрол върху инвестицията си. Дори и с фонд, който управлява инвестиционния ти пакет, пак е нужно да следиш, да правиш анализи, планове и прочие. Да тук е може би по-малко време, но все пак има някакво отделено. При по не до толкова автоматизираните неща, времето е повече, определено.Колко пари би инвестирал в бизнес който да ти носи между 500 и 1500 лв месечно? Темата нали не е шега, аз също не се шегувам.
Репи няма да им май, лека полека дадохте предимство на кретенията и си личи в доста раздели. Вече всеки е специалист.Това не е точно така. А и имате правото да рипортвате. Не искам да звуча мега оптимист, но последно време съдържанието си има и то добро съдържание.
Ще има, ако предложите и плъгин, ще се радваме. Щото няма стандартно в системата. Намерили сме някои ще сложим един от тях. Спокойно. Айде да не е в тази тема.Репи няма да им май, лека полека дадохте предимство на кретенията и си личи в доста раздели. Вече всеки е специалист.
Това да не е да купиш 50 кибрита и да ги дадеш на някой. Още повече, че както трансакциите не могат да се проследят - пиши ги бЕгали тия 50 хилки доларес.