Писна ли ви от ОФФтопика в темите?

Да има ли по-строги наказания за офтопика в темите?

• Общо гласове
    42

Green Bars

Well-Known Member
На вас писна ли ви в теми в които се пуска нещо важно и са интересни и да четете над 50% офтопик постове?
На мен лично ми писна. Дразни ме потребителите да си мерят пишки/обиждат/подиграват и тн в темите.

Предлагам админите да вземат мерки, като по-строги наказания, дори ако се налага и временен БАН.

От: Писна ли ви от ОФФтопика в темите?

Мда. То аз и за това не следя много сериозно този форум. Просто прекалено много теми и прекалено много мнения във всяка тема, които са загуба на време.

Аз половината коментари ги прескачам ...

Уж различни теми, по различни въпроси, от различно време, а в тях все едни и същи хора, говорят едни и същи работи

Мен ме привлича свободата тук. Когато ми е кеф пускам/коментирам теми на кило, когато не - прескачам ги. Не виждам смисъл от затягане, защото накрая ще се изроди (както в другите два форума) в друго мерене.
Лично пропускам мненията на определени хора (защото знам какво ще избълват), а други следя с интерес (защото не знам, ама въобще, къде ще им падне секирата).
Гласувах "Не, по-свободно е по-добре" :)

Влизам почти САМО заради офтопика и меренето на пишки, обидите и подигравките.

Екстра е форума. Аз предлагам недоволните от него да започнат да пускат повече смислени теми, по които може да се дискутира сериозно.

Е то ако няма оффтопик и малоумни коментари и пуснати теми като последните, то форума ще западне бе :D

Игри ти на бекона режеш ли му сланинките щото са пълни с холестерол ???

Стара българска поговорка гласи - Как се радваш на шарени поли така и на гърбав хуй.

А както каза Тео кое не ти харесва го пропускаш - много е лесно - като видиш тема на Далас не влизаш в нея - като видиш поредица от мнения на Алан и Фози ги пропускаш :)

Aко разгледаш постовете на Noke ше видиш една камара полезни в секцията за Wordpress...

Иначе по темата лекия офтопик в темите позволява да се проследи как е текла мисълта на уебмастърите от форума :D и сме си известни с него от едно време :)

Ако офтопика се задълбочи цепим темите... ако се зоупотребо с добрия тон трием мен :) и мисля че е добре така :) щото иначе става много схухо

Спрял съм 'полезните' си постове изцяло.
Поне докат не почна да виждам повече интересно-забавно-интелигентно-оригинален контент.
Както и хора, които заслужават помощ и културно отношение.

При положение че преобладават наглите идиотчета и просташко-неграмотните топици,
ше продължавам в тоя си дух. :rolleyes: Забавно и удовлетворително е някси...

Да речем че простотията ми е намерила плодотворна почва тук и ми е доста добре, не се оплаквам.
Супер си е, не разваляйте купоня.

Че ако няма офтопик , какъф чеп да търся тук бре? :)
АКо на някой не му аресват мойте офтопици,да бие игнора и няма да ги вижда, както аз съм направил с на атила мнения

Че ако няма офтопик , какъф чеп да търся тук бре? :)
АКо на някой не му аресват мойте офтопици,да бие игнора и няма да ги вижда, както аз съм направил с на атила мнения

Твоите офтопици са от малкото, които искрено ме забавляват. Ама те и сериозните ти теми за издържани в тоя стил горе-долу. Тъй че имаш един фен :D

С игнора не става щото после не можеш да видиш червените точки на идиотчета като алънфорт.

Проблема с полезността на форума е, че за по-голямата част от форума, ИМ не е основно препитание и влизат тук за хоби, да си мерят пишките и да избиват комплекси. Друга част от форума са програмисти и дизайнери, които нито има какво толкова да научат тук, нито да намерят много клиенти. Техният таргет е по съвсем различни места.

Остава една малка част от хора, за които е предназначен форумът, но поради ниският коефициент на полезност малко по малко се отказват и влизат от дъжд на вятър като само четат и не допринасят с нищо за развитието.

Решението е едно - да се намали офтопика, но това да не идва от админите, а от самосъзнанието на потребителите. Като това, естествено не може да стане защото псевдо гъзарчета и малоумници винаги ще гледат да извадят и да си тупнат пишката на масата, независимо колко малка е тя.

Дайте му на народа хляб и зрелища и тва е.

Е ги на, повечето са като Нокето. Респект към теб, но ти и още много чакате: "Някой да почне да публикува полезни материали, пък и аз ще започна." Или като алънфорта: "Някой да почне да прави интересни дискусии, пък и аз ще започна." Ми не става, нали вие сте "старите кучета", вие трябва да публикувате нови неща, да създавате интересни дискусии, а какво се получава всъщност - дебнете да изядете някой неориентиран новорегистриран.

На мен ми е любопитно пък друго нещо - кой точно ще казва кое е оффтопик и защо? На каква база?
Какво се иска в тази тема? Да се получи същия скучен форум като searchengines?

Фози, аз като отделя 20-30 минути на мега топик/пост, пълен с концентриран резултат от месеци/години опит и бъхтане, я го възприемат един-двама, я не.
Основно щото обикновено опира до много труд.

Как мога да се състезавам с разни топици за ибуци за бърз доход от Интернет, Панди, спам, линк-билдинг и прочие?

Мога да изровя една от първите си теми, дето разпалено се опитвах да убедя народа,
че едното СЕО няма да ги отведе доникъде и е второ- и трето-степенно за интернет бизнеса...

Едно 20 човека скочиха да ми обясняват колко съм заблуден.
Същите хора 3-4 години по-късно продължават да си спинват и да си спамят/линкбилдват,
да си ъпдейтват Фейсбук профила :rolleyes: , и да се радват на същия-макс-няколко-хиляден месечен доход,
и на поклащащите движения на Мат Кътс и пандите му...

Пък и аз във ВСЕКИ СИ ПОСТ ДАВАМ НАЙ-ЦЕННИЯ АКЪЛ дето мога да предложа - ей го в подписа...
После върви разправяй че не съм допринасял.

Същите хора 3-4 години по-късно продължават да си спинват и да си спамят/линкбилдват,
да си ъпдейтват Фейсбук профила :rolleyes: , и да се радват на същия-макс-няколко-хиляден месечен доход,
и на поклащащите движения на Мат Кътс и пандите му...

Не са всички на максимум няколко хиляден месечен доход. Dalasweb, например, е на максимум-минимум такъв доход! :mrgreen:

Усещам че форума едновременно е насочен към две таргет групи - на хората дето идват да си губят времето и на хората дето идват на научат/споделят нещо.

Горе