Писна ли ви от ОФФтопика в темите?

Да има ли по-строги наказания за офтопика в темите?

• Общо гласове
    42
От: Писна ли ви от ОФФтопика в темите?

Мога да изровя една от първите си теми, дето разпалено се опитвах да убедя народа,
че едното СЕО няма да ги отведе доникъде и е второ- и трето-степенно за интернет бизнеса...

Едно 20 човека скочиха да ми обясняват колко съм заблуден.
Верно ли? :lol:
Аз от няма година имам сайт, от Димитровден се зарових да го развивам, и към Антоновден ми бе ясно, че СЕО е само тухличка.
Но сега, докато пиша и се замислям, чат-пат съм подхвърлял по нещо, и никакъв отзвук.
Религия някаква е СЕО-то...

От: От: Писна ли ви от ОФФтопика в темите?

Много си запознат и явно знаеш процедурата по чистене на кенефите и мислим че си първа писта там след дудуците ,който раздаваше на морето.Един месец та немаше да не би да ти шияха дупето от курищата,които те навестяваха.Кажи им по-здраво да те шият оти иде летото и на морето оня с дедовия ша те срешне пак ,за да раздаде хем кеф и справедливост .Така че стискай бузки и на канала!

Дупето на Амоун го шиха още първия път когато отиде на централна гара да си търси работа заедно с ламята.

От тогава колко е кърпен не е за разправяне

Последния път са му сложили цип та който иска да го клати дърпа и маа......

Да, към двете е - той е и бизнес и в същото време за отмаряне след тежък ден. На мен ми е супер тук и ако някой иска да е тегаво, може да стане абонат на другия сух форум. Тук този ефект едвали се търси. Който не иска не чете, толкова ли е просто или просто темата е за поредното циврене и привличане на внимание. Ако е така имам по добра идея. Тя включва в себе си туба бензин, кибрит, гумени цици и пантерени пращки. :)

Да, към двете е - той е и бизнес и в същото време за отмаряне след тежък ден.
То, това му е чара на този форум. Ако се стегнат правилата, последват банове за офтопик мнения адн со он, форума постепенно ще започне да буксува, в следствие на което ще заприлича на един друг себеподобен, чието име в момента не мога да се сетя:).
Не мисля, че офтопика (дори в Пазар темите) е нещо негативно. Дори бих казал, че е полезно, защото в крайна сметка, чрез офтопик дискусиите се залавят не рядко и мошеници, а това би било невъзможно, ако не се спами наред:).

Проблем не е дребният офтопик. Проблем става когато някой пише простотии, които нямат абсолютно никаква връзка с темата (наш майстор в това е niks). За дребни отклонения от темата не мисля, че трябва да се наказва. Трябва да се санкционират само тези, които системно си пишат глупости не по темата (като за начало с триене на мнения). Някои дори превръщат темите в личен чат с някой свой любим враг. Такива направо са си за сериозно предупреждение и по-сериозни наказания. Не е приятно в темата да четеш коментари от типа "моливът не е мой" (пояснение: в темата не се говори за моливи или нещо от сорта)

Екстра си е форума. Не случайно пиша само тук.

. Някои дори превръщат темите в личен чат с някой свой любим враг. Такива направо са си за сериозно предупреждение и по-сериозни наказания. Не е приятно в темата да четеш коментари от типа "моливът не е мой" (пояснение: в темата не се говори за моливи или нещо от сорта)
Съгласен, аз веднъж си изтрих офтопик постовете в специализирана тема, за което се извиних, но за такива като мен определно трябва да има далеч по-сурови мерки. Вероятно бичуване с камшик или нещо от този сорт:).

... но за такива като мен определно трябва да има далеч по-сурови мерки. Вероятно бичуване с камшик или нещо от този сорт:).
Нещо много неделикатно си пускаш интимната оферта :rolleyes:...
Па и тоа форум едва ли е най-подходящото място да си търсиш половинка с наклонности, допълващи твоите. :oops:

url

Що бре! Това си е пропуск - малко (че и повече) еротика няма да навреди на фона на толкова спам. И простотии...

Който иска вижда спам. Който не - просто като види аватара на някой известен с малоумните си постове, като Никс да речем, просто ги пропуска. Видиш ли да го цитират, пропускаш и този пост.

Не е толкова сложно бе, какво се оплаквате все едно са ви взели закуската. Спам имало.

Какво значи офтопик

Off topic - означава буквално извън темата. Или по нашенски "на всяко гърне мерудия", "говори, колкото да не му е затворена устата", "плещи, но нищо не казва" и т.н.

ktomov - лесно ти е на теб. На мен ми е писнало от офтопик защото когато чета тема, колкото и малоумен да знам, че ще е даден пост го изчитам от-до. Това ме дразни и ми губи времето, но не мога да го преодолея. Дори като вкарах един в игнор листата, цъках на линка и му четях мненията.

Сори ако съм прекалено прост за някой и като види ухиления тюлен скролва надолу.

Така и така говорим за ''офф топици'' да ви питам вижда ли ми се снимката щото аз нещо не си я виждам :D

Тук има два вида профилни изображения. Аватар и картинка на профила. Ти си сложил на профила, но аватарът е отделно и там не си качил нищо.

Горе