Пишеш на ЛС на профили в твоята ниша дали са членове в DM групи. Няма как да ги видиш иначе.Не искам да откривам топлата вода и да правя такива групи, а да се присъединя към активни такива. Въпросът ми по-скоро е къде мога да ги открия?
Пишеш на ЛС на профили в твоята ниша дали са членове в DM групи. Няма как да ги видиш иначе.Не искам да откривам топлата вода и да правя такива групи, а да се присъединя към активни такива. Въпросът ми по-скоро е къде мога да ги открия?
Файда няма, от тях също има шанс да изядеш банана, ще си преебеш engagement-a(вероятно).Ползвате ли engagement групи, че не ми е ясно много как се ползват, отдавна чета за тях и скоро мисля да вляза в джаза с една страничка на Nature/Travel тематика, та се чудя от къде да намеря подходящи такива групи?
Що да няма файда? Когато в тази група има големи акаунти, и ти оставят коментар и харесване , техните последователи ще видят твоята публикация в Explore Page-a. Естествено не трябва да се надяваме само на това и да си мислим, че като качим каквато и да е публикация и като ни я харесат ще отиде в Explore Page-a. Публикацията трябва да е добра.Файда няма, от тях също има шанс да изядеш банана, ще си преебеш engagement-a(вероятно).
Има много групи, най-добрите са в телеграм, процеса е следния: има си специални ботове, които правят няколко рунда на ден, зависимост от групата, адд-ваш си профила да е в следващия рунд и като удари часа бота известява и всеки присеъдинил се, трябва да хареса последните 3 снимки на всички профили адд-нати.
Кат цяло е помия, вече алгоритъма е различен и това с powerlikes не работи, тия групи ги ползват да си помпат лайкове без пари.
Аз мнението си го базирам на алгоритъм, не на теми от bhw на хора, които са натрупали 100к за 1 година с massplaner и се мислят за influencer-и.
Аз се чудя следното - Например си избираме едно видео, обработваме го.... повечето наименуват видеата си с някакви random имена, и нямат нищо общо с тематиката на видео, та... Въпросът ми е - Според вас, ако обработваме видео на Justin Bieber примерно, и когато ни попита за име на файла и напишем примерно - Justing Bieber Training etc.. И ако някой напише в Google - Justin Bieber Training дали ще ни излезе нашето видео от Instagram в Google търсачката? Или няма значение? Разбира се и в описанието на видеото в Instagram ще напишем същото. Идеи?
Какво ще рече обмяна на последователи? Купуваш ги?Аз ползвам Ninjagram, имат 2 часа тестов период, но при всяко преинсталирване на програмата пак може да се ползва този период, отделно може да се намери кракната версия. За мен той е най-добрия, има всичко нужно. Ползвам също сайтове за обмяна на последователи.
Addmefast, Like4like и тн. Имам си бот, който автоматично генерира точки. Можеш да ми пишеш на ЛС, ако го искаш + Ninjagram.Какво ще рече обмяна на последователи? Купуваш ги?
Ясно, благодаря ти. Не съм фен на ботовете, зависи разбира се какво точно правиш. В повечето пъти улесняват адски нещата, но предпочитат по-бавно, трудно и по-сигурно.Addmefast, Like4like и тн. Имам си бот, който автоматично генерира точки. Можеш да ми пишеш на ЛС, ако го искаш + Ninjagram.
И аз не съм им фен на тия ботове.. по-добре бавно, ама както трябва.(мое мнение)Ясно, благодаря ти. Не съм фен на ботовете, зависи разбира се какво точно правиш. В повечето пъти улесняват адски нещата, но предпочитат по-бавно, трудно и по-сигурно.
Всеки си хвали това, което е ползвал. Не ми се е налагало да се свързам със съпорт, освен веднъж, когато имаше проблем с прокситата. Все пак щом и двете програмки имат trial период - нека ги пробва и двете.
Колко ресурси (CPU & RAM) гълта Jarvee на 10-тина акаунта примерно? Да направим сравнението и в тоя аспект и да му бъдем максимално полезни.
Сам си отговори за CPU usage-a, т.е ползва се VPS.Ако развиваш един профил - да. Има хора с по 50-100 и нагоре, няма как 24/7 да се занимават с тях и предпочитат да ги развиват с бот + прокси за всеки отделен акаунт (или по няколко на едно). Ако настройките ти не са агресивни - няма проблем.