SoloContraTutti
Well-Known Member
Пиши ми на лично, относно поста с който си ме цитирал.
По принцип за няколко часа се оправя, някакви линкове имаш ли в bio-то си? Проблем с качването на снимки има ли?Здравейте,
Имам следния проблем. Създадох бизнес профил в инстаграм и започнах ежедневно да следвам по доста хора, докато 1 ден от Инстаграм не решиха да ми блокират опцията да добавям хора. Как мога отново да имам такава възможност?
По принцип за няколко часа се оправя, някакви линкове имаш ли в bio-то си? Проблем с качването на снимки има ли?
Нямам проблем с качването на снимки, а само с добавянето на последователи
и вече почти два месеца е така......Нямам проблем с качването на снимки, а само с добавянето на последователи
В login панела си въведи потребителското име и грешна парола, след 1-2 опита ще те пита да ти прати ли нова парола на имейл адреса ти, отвори си имейла и виж дали е дошла новата парола. Ако не ти пратят или имаш проблеми с профила, или с имейл адреса, който си задал. Предполагам не си задал тел. номер, така, че ако така не стане вероятността да си го върнеш не е особено голяма.Имах един профил, който ползвам доста рядко, но днес видях, че иска верификация чрез имейл или телефон - избор, къде да получа кода. Натискам на имейл, но не го получавам. Пробвах още няколко пъти, но същата работа. Някой с подобен проблем и решение?
По колко души си следвал на ден, каква ниша е профилът? Това 2 месеца и още да не може да следваш хора не е нормално... Бот ползвал ли си? Може да са ти flag-нали профила... В bio-то имаш ли връзка към даден сайт?Нямам проблем с качването на снимки, а само с добавянето на последователи
Новият алгоритъм "изби" доста профили. Преди всяко видео, което качвах имаше по 1 милион + гледания, а сега най-вече 200-300 хиляди гледания... Зависи де, понякога по-надолу и обратното.Мене ми аргасаха профила яко... мина сигурно месец вече и снимките не достигат до повече от 1% от хора които не ме следват... не съм пускал от много време хаштагове, не съм пускал бот за следване/отследване и т.н, но не го оправят и тва е 21.5к отидоха подяволите до ся щеше да е 30к и повече....
Мейлът за забравена парола пристига, но с кода - не.В login панела си въведи потребителското име и грешна парола, след 1-2 опита ще те пита да ти прати ли нова парола на имейл адреса ти, отвори си имейла и виж дали е дошла новата парола. Ако не ти пратят или имаш проблеми с профила, или с имейл адреса, който си задал. Предполагам не си задал тел. номер, така, че ако така не стане вероятността да си го върнеш не е особено голяма.
Какво имаш предвид под анализи на профил? Ако говориш за това колко последователи си направил на ден, да си видиш engagement-a на страницата и т.н. може да ползваш socialblade.comЗвучи добре, не успях да открия в инструмента (поне в безплатната версия) дали има някакви анализи за собствен профил в Инстаграм и евентуално сравненителни анализи между него и водещит страници в областта или нещо подобно. Някой вижда ли такива неща? Иначе, и тези анализи и данни, които се виждат при търсене на произволна страница, също са много готини.
Какво имаш предвид под анализи на профил? Ако говориш за това колко последователи си направил на ден, да си видиш engagement-a на страницата и т.н. може да ползваш socialblade.com
Tool-a е мега добър, с два клика виждаш най-харесаните постове на самара страница, колко харесвания има и коментара.
Най-добре се върни назад и прочети всички страници от тази тема, ще научиш доста полезни неща. Ако нещо не разбираш може след това да пишеш и да ти помогнем.Здравейте,
Нов съм с нишата и искам да попитам за кратък списък с полезни статии и инструменти за разрастване на IG профил. Профилът е с насоченост пътувания.
Ехеее аз го забравих тоя форум, живи има ли още lolz.Много неактивна стана темата. Всички си знаят всичко или просто повечето хора от тук не ползват Instagram, колкото Facebook примерно? Ще е хубаво да завържем някаква дискусия тук с някой, който има нещо за питане, или пък знае нещо и иска да го сподели.