Почти всичко е възможно на този свят. Естествено, ако преди профила е получавал много харесвания и т.н. сега в началото ще е зле, но след определено време качване ще се съживи. Пак казвам, че зависи в коя ниша си, каква база последователи имаш и т.н.Колеги, дали е възможно акаунт, в който не е качвано нищо и не е имало активност от примерно 4-5 месеца, да се съживи?
Не виждам защо да не се съживи, просто трябва да се изгради постоянство и с времето това постоянство в качването на постове, коментиране, лайкване ще го съживиКолеги, дали е възможно акаунт, в който не е качвано нищо и не е имало активност от примерно 4-5 месеца, да се съживи?
Колкото повече, толкова по-добре. Но да са в нишата ти, а не някакви общи като - instagday, instagram etc.Ааааааааа, това пък за 7500-те не съм го знаел. Леко полеко започнаха да ми се изясняват нещата. Продължавам тогава по този начин. А по колко хаштага е оптимално да се слагат според вас?
Максимумът мисля, че беше 30 тага. Използвай ги всичките и по-добре ги пиши в коментар под поста, не в описанието.Ааааааааа, това пък за 7500-те не съм го знаел. Леко полеко започнаха да ми се изясняват нещата. Продължавам тогава по този начин. А по колко хаштага е оптимално да се слагат според вас?
Това също е много полезно, ако пък коментара ти е на ниво и забавен за другите ще получиш харесвания, които вероятно водят към последване след разглеждане на профила ти. В моята ниша винаги профилите пишат коментари, когато някоя известна личност добави снимка.Аз опитвах да следвам разни едрогърди девойки, силиконки, модели с над 500к-1м и повече последователи и да пиша "много хубава снимка" и другите простотии. Известно време работеше, но ми писна да пиша всеки ден по 30-50 простотии като коментари.
Че защо изобщо имате инсталирани инстаграми на телефоните? Купувате си свестен бот, може да лайква, следва, ънследва, коментира и scrape-ва по зададени от вас критерии:Не съм такъв голям специалист, да не кажа - много малко неща знам, но аз на телефона съм с 3 профила. И трите са на 3 от сайтовете ми. На приятелката ми на телефона пак са 3, като единия е един от моите - да ми помага във харесванията и писането на малоумните коментари. Според мен няма проблеми, защото следя едни блогъри, които пътуват и профилите са им силни - над 1М на момчето и на момичето и едно че всеки има профил, а и съм намерил поне по 2 профила на всеки от двамата. Далеч съм от мисълта, че пътуват със 6 телефона само заради Инстаграм.
Имам собствен разработен такъв. Прави всичко това, включително може да си планирате и публикуването на постовете за бъдещ период, да праща автоматично съобщение на новите послетователи и т.н.Че защо изобщо имате инсталирани инстаграми на телефоните? Купувате си свестен бот, може да лайква, следва, ънследва, коментира и scrape-ва по зададени от вас критерии: