Имах план до края на месеца да имам 100К последователи, но няма да се получи, поради това че shadowban-наха профила ми. Ще напиша какво трябва да правите, и какво не, за да не ви се случи същото:
Какво е "Shadow Ban"? - Накратко, когато публикувате даден пост го виждат само хората, които ви следват. Ако пък ползвате хаштагове, то поста ви няма да е там.
1. Ако ползвате хаштагове то тогава ползвайте различни, не всеки път едни и същи... Поставяйте ги в описанието на поста, а не в коментарите, това е заради новия алгоритъм.
2. Не пишете коментари под постове като - "Последвайте ме" и т.н., защото някои хора може да ви репортнат и това да доведе до shadow ban.
3. Не използвайте Third Party програми, или ако използвате трябва да сте на 100% сигурни, че няма да ви навредят, а платформата не харесва този тип програми.
4. Не прекалявайте с действията си като последване, коментиране, харесване на снимка... Има си лимит, в който се казва колко харесвания, последвания и т.н. да се правят за час, и колко дневно.
Главно това са нещата, има и други, но като гледам в темата сме активни 3-4 души... Ще се радвам, ако има други хора тук, които макар да четат какво се пише само.