Само линк в описанието - колко да е ROI, запознатите с инстаграм маркетинга вероятно знаят за какво става на въпрос като статистики.Кво ще му търпиш на инстаграм, като не ти харесва не го използваш.
Само линк в описанието - колко да е ROI, запознатите с инстаграм маркетинга вероятно знаят за какво става на въпрос като статистики.Кво ще му търпиш на инстаграм, като не ти харесва не го използваш.
Ако знаеш как работи маркетинга, ще знаеш че е безобразен ROI-a в инстаграм. Въпроса е, кой как го прави. Мога да изкоча с примери, но няма смисъл да го правя.Само линк в описанието - колко да е ROI, запознатите с инстаграм маркетинга вероятно знаят за какво става на въпрос като статистики.
Аз знам, че чайовете добре се продават там, но честно казано тези статистики нищо не ми говорят. Тези статистики си ги извадил от някаква индийска статия за SMM вероятно.Ако знаеш как работи маркетинга, ще знаеш че е безобразен ROI-a в инстаграм. Въпроса е, кой как го прави. Мога да изкоча с примери, но няма смисъл да го правя.
Само ще питам можеш ли да изчислиш ROI на 500,000$ в продажби, 1 час след като е постнат продукта. Говорим за профил с 1М, като тия продажби може и да са направени преди да ги чукне.
Да няма сега "ма той пича си има развита страница, лесно му е", ще питам и за roi-a на 10$ Story, генерирало 2,204$.
Да ги миксирам, ще добавя и над 8к$ от CPA за 24ч от mentions на стойност 100$ ако не и по-малко.
Инстаграм е перфектно място за бизнес и ще продължава да жъне успехи. По-умните от нас предвиждат в следващите години всеки последовател да бъде много по-ценен от сега, както и рекламите да поскъпнат.
Аз знам, че чайовете добре се продават там, но честно казано тези статистики нищо не ми говорят. Тези статистики си ги извадил от някаква индийска статия за SMM вероятно.
А по тъпите от нас само гледат отстрани и кълчат киткиПо-умните от вас предвиждат в следващите години всеки последовател да бъде много по-ценен от сега, както и рекламите да поскъпнат.
Аз лично никога не бих се занимавал с български профили. Може да го споделиш тук да видим, ако допускаш някакви грешки да ги оправиш. Не бих наблягал на метода - следване и отследване. Това се прави в началото, колко е ефективно СЕГА всеки знае за себе си. Най-важното е съдържанието на профила. От там идват многото последователи. Там, ако наблегнеш и се постараеш ще ти идват доста последователи на ден. Въпреки, че с български профил е трудно.
Ти избираш дали да чакаш да дойдат рекламодатели, или да им пишеш ти на ЛС със своята оферта. Когато профила ти се развива добре ще дойдат сами, повярвай ми. Тук много зависи нишата ти, защото при някои ниши е много по-лесно да намериш рекламодатели, от колкото при други.Как монетизирате Instagram акаунтите си? Вие ли търсите рекламодатели, или чакате да дофтасат от някъде?
На колко абоната би следвало да почне да се вади някой лев?
Ти избираш дали да чакаш да дойдат рекламодатели, или да им пишеш ти на ЛС със своята оферта. Когато профила ти се развива добре ще дойдат сами, повярвай ми. Тук много зависи нишата ти, защото при някои ниши е много по-лесно да намериш рекламодатели, от колкото при други.
Ако си решил да печелиш със shoutout-и главно е хубаво да си развиеш профила първо. Може би, когато направиш 30-40К, но много зависи от активността на профила ти. Не ти пречи от време на време да пускаш сторита с продукти на добри цени и да печелиш определена сума от това.