SoloContraTutti
Well-Known Member
ФБ страница трябва, да. Макар и фиктивна.
Реално само чрез спонсорирани постове ли монентизирате Инстаграм страница?ФБ страница трябва, да. Макар и фиктивна.
Избрали ли сте си категорията на вашата страница? Какво съдържание ще качвате? В темата се включиха много хора с полезни съвети, ако имате време и желание може да се върнете в предишните страници на темата и най-вероятно ще получите отговор на част от въпросите, които имате.Здравейте ще ми даде ли съвет някой как мога лесно и бързо да популяризирам станица в инстаграм без някакви средства?
Напълно възможно е други хора да махат профила ви от Последвани от тях. Аз от време на време правя такива чистки в личния си акаунт. Ако не ми хареса някоя публикация в нюз фийда, влизам да прегледам профила и евентуално Unfollow-вам.Здравейте защо в инстаграм в последването има спадове уж последват моя акаунт а все на една и съща цифра стои да не би да е заради включения фейсбук към инстаграм или...?
Да ги организира или да прилага наученото?Какво мислите за нашумелите напоследък Youtube курсове и т.н? Може ли човек да спечели наистина от тези курсове?
Единствено може да изключиш това, да не светкаш онлайн, когато си. Но в такъв случай няма да виждаш и другите, кога са били на линия.Интересно ми е ... мога ли в тоя инстаграм да изключа "активността си " ... Гледам че като харесам нещо и коментирам на приятелите им и излиза какво съм харесал и такива неща ... Има ли как да го изключа ?