djokando83
Active Member
А има една интересна опция ... но нзн как става ... В сторито да си сложа да ми излиза , че имам нов пост ... и с бутонче - като се цъкне на него и да те вкарва в поста ?
В момента не върши никаква работа, аз си спрях абонамента, а го ползвах поне 7-8 месеца преди това без проблеми. Има 1 чат група, в която се обсъждат проблемите, там създателите на програмата твърдят, че се работи усилено по отстраняването им и скоро се очаква да има резултат. Проблемите се дължат на изменения в Инстаграм, при които един вид засича автоматизацията на действията извършвани от бота, реално той блокирма Follow модула на бота, но като с ивлезеш от профила без проблем можеш да си следваш, нищо не ти е блокирано по акаунта, тоест можеш да си следваш и хиляди, но трябва ръчно, голяма глупост....Привет, да попитам някой ползва ли още методите "Следвай / отследвай" за развитие на профили? И ако да, някой ползва ли все още "Gram multi tool" за целта (как са нещата в момента с него)
Благодаря!
Доста тегаво.. а някава алтернатива няма ли...В момента не върши никаква работа, аз си спрях абонамента, а го ползвах поне 7-8 месеца преди това без проблеми. Има 1 чат група, в която се обсъждат проблемите, там създателите на програмата твърдят, че се работи усилено по отстраняването им и скоро се очаква да има резултат. Проблемите се дължат на изменения в Инстаграм, при които един вид засича автоматизацията на действията извършвани от бота, реално той блокирма Follow модула на бота, но като с ивлезеш от профила без проблем можеш да си следваш, нищо не ти е блокирано по акаунта, тоест можеш да си следваш и хиляди, но трябва ръчно, голяма глупост....
Та, аз лично ще чакам да видя дали ще ги оправят тези проблеми
А опита ли през телефон, защото ми мирише на временно блокиран акаунт?