Tsanko
Member
adelina каза:От тази година само 10 % момчета .
Не знам държава в която да няма данъци ама това тяхното прекалено . С този плосък данък ни сравниха с най-най-западналите страни.
Има държави без данъци Плащаме големи данъци заради дупки в законите, които позволяват на голяма част от фирмите да крият доходи. Също така държавата по никъкъв начин не помага на големите фирми да се развиват. Имам семеен познат, които беше един от най-големите търговци на специална продукция в България. Нашата мила държава по едно време го усети, че е много голям и се опита да го притиска. Следователно той си купи апартамент в най-елитния квартал на Москва, взе руско гражданство, закри всички фирми в България и отиде в Русия. В момента в България идва само на почивка или по бизнес. Следващия такъв бизнесмен трябваше да е Самоковета, който беше се изнесал изцяло от България малко преди да го убият. В момента до колкото знам и Васил Божков много се издразнил на държавата ни и лака полека се изнася от тук. Това всичкото е загубана много големи данъци, които големите български бизнесмени плащат в Англия, Русия и още няколко страни.